STATUL DE DREPT ESTE VIOLAT DE CATRE VIOLATORII DE LA GUVERNAREA PRIVATA

 

Drepturile penalilor in interiorul statului de Drept, este pus in mare impericol din partea violatorilor penalii de la partidele politice personale. Violatorii penalii sunt cei mai mari creatorii ai guvernelor penale sa fie tot mai mult la zona afacerilor de coruptiei. Pentru ca nu avem de loc o alternativa politica puternica impotriva principalului partid politic si de guvernamant a fost creat nucleul unui stat cu mai multe state paralele . In sensul prezentei noului guvern desemnat din partea guvernelor penale ,  care nu au de loc noile proiecte publice si ne importante azi la guvernare.

De 28 de ani, asistam tot mai mult in fata liderii politici din toate formele lor politice si care se manifesta tot mai mici la guvernare prin cele mai slabe si mici proiecte de tara, nu vor sa gandeasca la un proiect important pentru prevenirea si combaterea saraciei severe si milioane de locuri d emunca prin promovarea comertului politic cu milioane de sclavi. Singura tara din Uniunea European, care nu are de loc proiecte serioase  si care are un Parlament prin cele mai multe partide politice impotriva Romaniei pentru inca 28 de ani. A fost creat un Guvern mic in anul 1990 pentru 400 de guverne in viata Romaniei in doar 27 de ani, astfel incat nu exista de loc o alternativa politica reala si serioasa, si ceea ce pune tot mai mult impericol securitatea sociala pentru oamenii.

Partidele de dreapta Nu vor sa fie o prioritate politica si trebuia sa fie de mult timpu la guvernare. Nu au sustinere de loc de la cetatenii, ca astfel toate partidele politice sunt aceasi partide politice usoare si cu moravuri ieftine. PNL trebuie sa isi reorganizeze toate filialele in vederea atingerilor obiectivelor strategice pentru plecarea PSD-ului prin alegeri anticipate, de la guvernare. Partidele de dreapta nu se adreseaza de loc catre un electoral tinta si mai grav nu au de loc un program de guvernare alternativ impotriva Guvernului PSD care genereaza numai guverne politice foarte proaste si fara performanata politica administrativa centrala si in localitatii. Referitor la cotele politice ale partidelor politice ale alegerilor parlamentare din anul 2016, marii violatorii ai drepturilor penalilor de la guvernarea actelor de violuri politice repetate, au incalcat grav Constitutia legii, de ce, pentru ca acum partidele politice cauta mai multe poveri fiscale asupra Romania.

 

Ceea ce este anti-PSD din toate punctele de vedere nu justifica ca ar fii pe bune o noua alternativa politica reala si stabila. Dezvoltarea si capacitatea de guvernare asupra marilor proiecte europene si regionale nu are un proiect politic serios sa sustina demersurile implementarilor infrastructurii politicilor publice de toate genurile publice.. Creatorii noi de guverne tot mai slabe in jurul unor jucatorii penalii si cu Programul de guvernare pentru noi  afacerilor de coruptiei si zero infrastructura de drumuri si modernizarea cailor ferate, au demonstrat din nou ca vor politiza tot mai bine toate drepturile Statului roman, astfel incat statul de drept sa nu fie sub jurisprudenta drepturilor omului si astfel Tratatele de aderare ale Romaniei, sa aduca noi obiective pentru guvernarea tuturor penalilor si baronilor de guverne.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!