STATUL DE DREPT ESTE PUS IN PERICOL IN ROMANIA

 

Statul de drept si drepturile omului si alte drepturi ale drepturilor politice sunt deviate de la realitatea tuturor drepturilor omului in Romania.. Guvernul prin reprezentarea parlamentara actuala , trage cu bombe penale asupra statului de drept si protectie directa ale indivizilor si demnitatea umana. Guvernul PSD si alde este tot mai mult in razboi civil cu sistemul judiciar din Romania, deoarece nu asculta de reforma justitiei , ar trebuie sa fie implementata de catre Consiliul al Magistratilor din Romania. Legile justitiei si lupta impotriva abuzurile de coruptiei in forma continua, sunt puse la mare indoiala in continuare.

Statul paralel si modificarile asupra actelor normative si legile organice pe criterii protejate de clientela selectiva de clientii, a devenit acum ca statul feudal in dezvoltare tot mai mult , sa aduca atingeri foarte personale , adica candidatii politicii penali si care au furat, sa aiba drepturi civile si de a fi ales din nou, pentru ca a furat si ca produs cele mai multe contacte de afaceri la coruptia sistemului public. Curios de remarcat ca independenta statului de drept din Romania este asigurat de politicienii tot mai penalii la guvernare si guvernarea tuturor intereselor meschine. Legile justitiei sunt modificate pentru a fi placute celor care au mai vandut si au privatizat sectoare importante din economia tarii la vandalizarea statului Roman, si mai ales lipsa de securitate sociala si nationala, asupra luptei de terorism. Dupa ce boierii au schimbat de al guvernare lor de trei lei, Codul CIVIL si cel al Muncii, de se manifesta acum a fi un stat mafiot sau anexa asupra unor modificari din reducerea drepturile umane.

Politicienii penali de factura PSD,  si care sunt acum pe arena lor la conducerea de noi contacte de afaceri de coruptiei in folosul  in afacerilor lor de partide politice private, au cam rezolvat cu lupta impotriva coruptiei? adica nu mai lupta nimeni pentru ceva sa fie mai bun si mai corect? Guvernul PSD si ALDE prin alegerile parlamentare din anul 2016, s-au ocupat in mod direct de activitatea procurorilor si judecatorilor, nu pentru a scadea numarul de dosare si pentru a face cordon impotriva accces liber la independenta statului de drept, cu se edifica a fi impotriva luptei impotriva coruptiei si care se manifesta pentru a produce noii milioane de romani cu zero venituri.

Infractorii politici si coruptia grasa si umflata a boierilor din perioada postdecembrista au nationalizat probleme romanilor sa fie in partea aderarii Romaniei la Uniunea European in 2007, iar acum nu vor sa lasa ca sistemul judiciar sa adere la normele de jurisprudenta Curtii europene si mai ales la respectarea drepturilor oamenilor la mai multa demnitate si drepturi politice.

 

Marea lovitura politica sunt trei partide politice care arunca cu bombe si rachete patriot impotriva celor care lucreaza in sistemul judiciar din Romania, si nu vor sa faca o organizare pe vertical si orizontal , pentru ca Romania sa nu mai primeasca amenzii de miliarde de euro, de la CEDO prin care nu sunt de loc respectate etapele de integrare la un proces civil corect si bazat pe probe reale . S-au vazut intr-o tara din Uniunea European, cum se face tot timpul modificari la legile justitiei, introduse de clientela penalilor din toate partidele politice impotriva Statului Roman si mai ales impotriva romanilor care trebuie sa aiba drepturi ale omului sa fie respecta in toate Tribunalele Civile de pe teritoriul Romaniei.  Tirania PSD cum aduce noi reforme in sistemul cel mai judiciar din Romania, lasa pe Guvernul PSD sa faca ce vor ei cu tot sistemul Justitiei. Lupta impotriva Coruptiei de orice fel, nu este asa cum sa angajat Romania cand a aderat la Uniunea Europeana, deoarece politicienii penali din arena politica fac contacte de coruptiei si apoi dupa doi ani de zile, este cercetat de Tribuna dupa ce nu mai sunt ;a guvernare? Romania ramane singura tara din regiune, unde are un sistem al justitiei care nu este de loc independent, pentru ca nu se lasa ca Justitia, magistratii sa coopereze la consolidarea serioasa a satului de drept si pentru mai mult respect pentru drepturile omului si umane, sa fie respectate, si mai ales niciun partid politic , entitate privata si om politic sa nu aiba alte drepturi politice sa se ridice impotriva drepturilor omului si ale legilor de orice fel.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???