STATUL DE DREPT DIN ROMANIA,DIN PARTEA ADERARII SI INTEGRARII LA UNIUNEA EUROPEANA

 

Statul de drept in Romania, ca indicator al manifestarilor democratice in ce priveste respectarea Drepturilor Omului (egalitatea de gen, egalitatea de sanse, care inca nu a facut prea multe progrese remarcabile in sensul adoptarii unei legislatii adecvate. Ele sunt de decor apreciate si in Raportul de tara si pentru aderarea la Spatiul Schengen fiind dicriminatoriei din partea elite politice care sunt la conducerea tarii si la puterea politica centrala si locala.

Sub multe presiunii ale Uniunii Europene, si mai ales in contextul negocierilor Romaniei cu UE, se poate deduce inca nu sunt prea multe rapoarte pozitive de tara, si sunt precare. Studiile in contextul romanesc deduce in masa toate abuzurile care persita din partea unei puterii politice majoritare, care au Guvern si Parlament, si nu guverneaza de loc pentru mai multe drepturi si mai multa dezvoltarea despre cresterea economica sa fie in raportul de crearea de noi locuri de munca , pentru combaterea saracie si saracia lucie din mediul urban din Romania.

SocietaTii PENALE cu caracter partide politice, in ceea ce priveste buna guvernare in Romania si abuzurile grosolane si mai ales lipsa de predictibilitate si politici de coeziune , pentru mai multe locuri de munca, investiiilor directe, rata soamjului mai mic, si fonduri europene si implementarea programului de guvernare sunt foarte multe probleme astfel incat actuala culoare politica nu vrea de loc infrastructura de drumuri si poduri.

Trebuie remarcat ca atat timp cat exista prea multa putere politica doar pentru un singur partid politic in Romania, nu exista de loc democratie  ale multor politice este impotriva statului de drept pentru respectarea drepturilor , libertatilor fundamentale minime. Lipsa de independenta economica, produce multe abuzuri politice si segregarea unor clase sociale la nivelul unor clase sociale care au o cresterea saraciei de peste 50 la suta, in randul copiilor, in randul femeilor si ale  persoanelor mai crude.

Iata deci ca problemele politice produce foarte mule abuzuri si comite noi parangheli de manifestatii de strada impotriva propriul lor guvern care se declara ca guverneaza doar pentru interesele lor persoanele. Si mai mult fatele are  acesta duba politica unei elite politice tot mai penale si care se declara ca sunt violate drepturile  omului, cand ei incalca in mod vadit la guvernare o serie de multe drepturi si drepturi ale omului, de la o Constitutiei subordonata unor persoane penetrate de clanuri mafiotice si care au privatiza si au subminat toate resursele financiare ale Statului roman. Si cea mai dificila problema politica este ca nu exista alternativa politica si actiunii politice in sensul adoptarii de masuri necesare pentru afacerile de coruptiei si coruptii care sunt tot timpul la butoane si legalizarea sanselor penalilor in chair domeniul politic.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !