STRATEGIA NATIONALA PENTRU COMBATEREA CORUPTIEI SI PE PIATA MUNCII

Strategia Nationala Privind Combaterea coruptiei si sclaviei severe de pe piata muncii si mai ales incluziunea sociala in Romania, Astfel incat, se extinde noi proiecte despre Comisia Drepturilor Omului din cadrul ZiarulViitor.ro pentru perioada 2019-2027. O noua politica publica este bine venita din partea ZiarulViitor.ro prevede sa promoveze sau dezvoltarea conceptului de binefacere . Guvernele din Uniunea Europeana care vor mai multe ponduri de coeziune si acces la drepturile Omului si independenta Justitiei si donatorii si sponzorii din partea Comisiei Europene, trebuie sa respecte statul de drept , valori si democratiei orginala . Lipsa de fonduri europene pune accent grav pntru Romania sa datorat slabe guvernarii proaste, si incapacitatea tuturor guvernelor sa acceseze bani europene pentru proiectele durabile si de dezvoltare sociala. Romania, acum nu are de loc fonduri europene , nu are de loc proiecte de politici publice in independenta Justitisi si Statul de drept. Combaterea coruptiei de multiple severe si combaterea saraciei extrema si relativa, este un pericol public si care astfel impinge Romania la periferia Uniunii Europene. Romania are probleme cu clasa politica si care nu vrea sa lucreze pentru integrarii Romanilor in spatiul european si mai ales sa dezvolte politicile publice privind siguranta si combaterea coruptiei economice si pe piata muncii.

Statul de drept si normele privind statul de drept pentru adoptarea Drepturilor omului, persoanele vulnerabile din toate zonele sociale.

Guvernele Romaniei nu reprezinta de loc agenda publica a Romaniei care se duce lupte politice persoanele. Lipsa de implicare a majoritatea parlamentara si a Guvernului PSD-ALDE-UDMR, in afaceri publice europene sau pentru eliminarea coruptiei de persoane penale pe functii publice prin afacere la contractele publice si cu banii europenii vor risca sa aduca Romania la nivelul anilor 1989. 20 de ani, cu numai guverne cu fara o pregatire publica si cu zero proiecte durabila de tara pentru comasa eficient fraudele si actele de coruptiei vor risca ca Romania sa fie nepopulata de milioane de romani. Lipsa locurilor de munca se extinde din cauza majoritatea parlamentara care nu face amendamente si proiecte legislative si nu pune pe Guvernul lor sa guverneze, avem un guvern pasiv, prost si lipsit de inventarea problemele publice.

Asistenta financiara pentru grupuri plin de infractorii cu experienta la combaterea independentei Justitiei. Romania, nu are de loc fonduri europene pentru marile proiecte europene. Lipsa Guvernatilor sa gestioneze lipsa de cresteri economice si de crearea de noi locuri de munca in mediul urban , duce la eliminarea statului de drept si va decide penalii cine sa vina la formarea noului guvern, la dezvoltarea bugetului de stat.

Planurile infractorilor cu guvernele oculte si cu lipsa de banii europene si investitii serioase in infrastructurii sociale si economiei de industralizarii cresterii de calitaii de viata, va duce ROMANIA sa pierda tot mai mult, si nu pentru a duce Romania spre dezvoltare si crestere.

In lupta privind zero proiecte de dezvoltare publice pe agenda publica se dobesteste a fi normele si valori ale actorii politici. Sunt tot mai mule riscuri si milioane de probleme care merge la guvernare cu fara alternativa politica de guvernare. Parlamentul-Guvernul si administarile publice locale si centrale, trebuie sa a traga banii europene si sa creeze investitii promise oamenilor in alegerile eulectorale -nu se mai poate guverna tara ca pe cosului de gunoi ale rebuturile publice ordinare.

Guvernul PSD-ALDE -prin majoritatea parlamentara de 56 la suta, nu are un buget de stat nu are un sistem fiscal de functinoare si doreste sa aduca la guvernare in viata publica alte noi poveri fiscale. Statul de drept nu exista asa cum sunt milioane de romani cu zero venituri. Dreptruile Omului si saracia masiva lucreaza si sunt expusi romanii la grele poveri fiscale. Coruptia guvernamentala de pe actele guvernelor din Romania a vandut Romania pentru milioane de romani, iar sunt foarte multe probleme financiare privind fraudarea fondurilor publice si lipsa de implementarea si construirea bugetelor locale sa gestioneze infrastructura de drumuri si zero mediul rural si urban sa fie moderniata Romania. Guvernarea baronilor penali si ai principiul coruptiei si actele de coruptiei si coruptia partidelor politice au legalizat in mod abuziv statul de drept care generealizeaza instabilitatea sistemului juridic din Romania. Toate partidele politice se lupta pentru eliminarea statului de drept si drepturile omului, drepturile copiilor, si mai ales eliminarea serviciilor sociale si de educuatie de calitate si sa fie privatizate la marele planuri ale partidelor private si care se manifesta in cadrul Parlamentului impotriva valori, democratice, si mai ales cand vine vorba despre respectarea tuturor drepturilor omului in anul 2019.

Coruptia publica si saracia extrema , faca milioane de victime in Romania, iar partidele politice, in sepecial cele de la guvernare, nu au de loc o strategie nationala si generala privind combaterii saraciei extrema si afaceri de coruptiei si pe actele publice prin proiectele publice tot mai scumpe si tot mai semnificative din punctul de vedere ale bunuri publice.

ZiarulViitor.ro cere intensificarea actiunilor pentru promovarea democratiei sau normelor statului de drept. 
Egalitatii de gen pe piata muncii, egalitatii de sanse privind combaterea discriminarii si hartuirea sexuala, eliminarea discriminarii pe zona mass-media pentru agentii de publicitate si difuzare pe canalele de stiri ale programele de gen. Programul de dezvoltare a drepturilor omului are loc in Romania inca nu are banii si afaceri de coruptiei multiple.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.