Stânga nu-l va ierta lui Netanyahu pentru că a reușit atât de bine

Alte idei. Prim-ministrul Netanyahu un lider cu mult taeln si o educatie de calitate de clasa buna. A

Timp de decenii israeliene stânga susține în mod repetat că înțelegerea modului în care funcționează lumea, cum ar trebui să realizeze arena economică internațională și modul de a obține securitate și cum să „rezolve conflictul“ – toate din care a mers direct la cer. Ele se găsesc numai în partide și organizații de stânga, împreună cu generali și colegii lor din mediul academic, în mass-media și în instituțiile judiciare, subminare a democrației .

Stânga ne -a promis pacea și o nouă Orientul Mijlociu „și ne – a adus la Oslocu mii de morți și răniți, Gaza varului și lopata Autorității Palestiniene să boicoteze Israelul și operațiunile sale sponsorizat la nivel internațional.

Astăzi, realitatea forțează stânga să ignore „pacea” din agenda ei și să recunoască faptul că, de fapt, nu are nici o cale de ieșire din mizerie. Dar Netanyahu are de fapt: el neutralizează treptat Abu Mazen și, cu ajutorul unei alianțe de interese pe care a creat-o cu statele arabe izolează palestinienii și făcându – le irelevante, împreună cu întreaga stânga israeliană. Și pentru asta nu-l pot ierta.

Succesul politic

O parte semnificativă a stângii, vizionari minunate, pavilion soluție „de a da Golan Assad, ca parte a“ politicii „de predare necondiționată la americani, însoțite întotdeauna de o campanie de intimidare, prin care toate celelalte opțiuni ne-ar aduce un dezastru.

Acum, Netanyahu avea o idee diferită. Prin atragerea sprijinului partidelor străine cu interese comune, a reușit să facă din Congresul american să audă voci care cereau recunoașterea oficială a suveranității israeliene asupra înălțimilor Golanului. Această politică este, desigur, vitală pentru securitatea noastră, având în vedere războiul civil din Siria și implicarea iraniană în ea și ce stânga noastră are de oferit în schimb? Nimic. Și pentru asta nu-l pot ierta.

Netanyahu și președintele Trump

Ce au propus în fața amenințării nucleare iraniene și a incompetenței lui Barack Obama? O politică de predare totală către un președinte ostil american și rezistență isterică și batjocoritoare , ca de obicei, la lupta primului ministru cu acordul nuclear.

Se temeau că discursul său din cadrul Congresului american a fost „la dezamăgirea președintelui”, ne-ar rupe relațiile cu Statele Unite și ne-ar izola pe lume. Dar statornicia lui Netanyahu împotriva acordului nuclear cu Iranul și împotriva lui Obama ne-a dat respect și încredere că Israelul poate fi un aliat care se află pe cont propriu și care poate fi de încredere.

Această determinare a întărit relațiile dintre Israel și Rusia, a dus la crearea și reînnoirea legăturilor dintre Israel și alte țări din întreaga lume , inclusiv lumea arabă, și, desigur , a contribuit la consolidarea relațiilor cu actualul președinte american retras acord nuclear . Ce politică are stânga să ofere în această chestiune? Nimic. Și pentru asta nu-l pot ierta.

Succesul economic

Prestigiul cleștele economiei socialiste formate de stânga în Israel , cu monopoluri, taxe și tarife, contracte colective, comitete și funcționari și tot felul de alte brevete le place să numesc „justiția socială“ nu este locul să se extindă.

Un lucru este clar pentru toată lumea: Situația economică a majorității dintre noi în Israel sa îmbunătățit incomensurabil în timpul guvernului Netanyahu, cu siguranță în comparație cu situația economică a multor alte țări din lume. Și ce stânga trebuie să ofere pe această temă, în afară de legarea economiei de tot mai multe cabluri? Nimic.

Stânga israeliană sa convins de ani de zile că toată înțelepciunea, iluminarea și iluminarea există numai în lagărul său. Ei își dau singuri, și numai ei înșiși, premii, granturi și granturi și își plasează oamenii în comisiile de fonduri de avere din banii contribuabililor.

Dar vine Benjamin Netanyahu – un om educat și educat dintr-o casă bună, un vorbitor fluent, un economist și un om de stat talentat – și îi prezintă pe stângaci cu toată rușinea lor. Nu-l pot ierta pentru asta. Nu e de mirare că tot ce au de spus este: „Numai Bibi.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro