SONDAJ CEL MAI MARE SI BUN

Toate sondajele de opiniei publica si care costa milioane de euro au fost lansate la comanda facuta de partidele politice parlamentare. nici un partid politic din Romania in anul 2019, nu are mai mult de 26 la suta pentru alegerile europene si care se extinde la alegerile presedinteiale din luna noiembrie 2019. Pentru partidele politice de la alegerile parlamentare ce au fost creditate cu 40 la suta, se afla la sub 20 la suta , in anul 2019. PSD nu mai are de loc 40 la suta si este cotat la sub 17 la suta. ALDEA NICI nu intra in Parlament. PNL de la 11 la suta la alegerile europene se afla la 20 la suta dar are mari probleme din puntul de vedere politica. Nu are program de guvernare si nu viziune si proiecte de tara.

USR de la 9 la suta in anul 2016 pentru anul 2019 se afla la 11 la suta. PLUS nu intra in parlament european fiind un partid politic nou. PRO se alfa la 4 la suta, nu are prima priza electronica. Intre Dragnea si Iohannis, e ca si cum ar trebui sa aleg intre Iliescu si Vadim Tudor. Nu cred ca Dragnea va lua mai mult de 15%. El si cu Valcov sunt doi taranoi ecscroci care-i pun pe altii sa fure pentru ei. Culmea e ca dupa ce vor fi inlaturati astia doi, nici macar nu poti sa-i condamni pentru ceva, ca altii au semnat. Clasic PDL.

Liviu Dragnea este propunerea PSD, dar și a alianței. Dacă alianța se va rupe asa cum nu merge de loc guvernarea pe punctele din Programul de Guvernare, atunci PSD va avea propria monstra politica in persoana lui Liviu Dragnea. Problema politica este intre turul doi, unde sunt in spate foarte multe partide politice si care inca sunt indecise sa aiba o alianta politica si mai ales sa cobiteze la nivelul national din punct de vedere politic.

Candidatul lui PSD, Klaus Iohannis se afla intre Liviu Dragnea si Dacian Ciolos, si VICTOR Ponta. Electoratul lui Ponta este indecis , electoralul unui guvern de dou luni la guvernare si nu a facut de cat sa vina numai PSD la guvernare se afla sub 3 la suta. Probabil ca va sta mai bine candidatul PNL LA 20 la suta, pentru alegerile de stat. Semnul de alarma este ca nu avem politica de calitate si mai ales nu nu permitem sa avem o ofera politica cum se cade pentru Alegerile europene din lunii mai 2019. Milioane de romani nu vor veni di nou la alegerile electorale pentru ca nu au cu cine sa voteze .

Avem in anul electoral mai mute electrocasnice puse la proba sa vedem daca functioneaza fie un candidat slab din partea alientei si nu are de loc prosperitate politica sa fie in tur doi. Inse in opinia celor care fac politica de peste 20 de ani, Klaus Iohannis si Liviu Dragnea vor fi vedetele politice in campaniile electorale din anul curent.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.