PRIMA ZI DE CAMPANIE PENTRU ALEGERILE DIN TOAMNA

Avem un candidat pentru alegerile prezidentiale din anul 2019 care vrea sa ajunga presedintele Statului Roman, fiind de la un partid politic creat de catre Klaus Iohannis. In 7 august 2019 sa dat startul campaniei oficiale pentru alegerile prezidentiale. Daca Barna ajunde in finala cu Iohannis, are 45 la suta, posibilitatea sa devina presedintele unei tarii rupe de saraciei si multa coruptiei publica in mediul privat. De facut infrastructura tarii este necesar. La conficarea averilor ilicite la cei care au condus Romania in numai 30 de ani. In 30 de ani, am vazut cum au distrus toate partidele politice si toate elitele penale de politicienii toata Romania. Duce din nou oamenii de nas ca noi suntem alternativa la PNL si PSD, dar de fapt si de drept, sunt tot cei de la PSD SI PNL, care nu vor midiocritate si aplitica totala in toate institutii publice. Mare premier care vrea sa devina a bagat la directorii sa fie numiti politic si sa dea examen ca fac politiei politica cu elevii si studentii in sistemul romanesc de educatiei.

Vrea si dobitocul asta sa se vada pe afise, sufera de cultul personalitatii proprii! Daca ajunge Alianta 2020 USR-PLUS la putere ne intoarcem in comunism si o sa puna taxa pe tras vanturi.In sfarsit care nu pui ca este javra cominista si securita , dar idea este ca nu vrea sa fie schimbare politica prin omaneii noi din societatea romanesca din Romania.

Normalitate este un cuvant greu sa fie in Romania. Nu avem de loc partide politice sa ajute pe Guvernul PSD prin actuala majoritate parlamentara sa dea drumul la marile proiecte de investitii publice pentru milioane de romani.Cine este cei care vor voturile la milioane de romani care iau scos afara sa prosteztese impotriva deptruilor omului si Justitiei selectiva?

Nu avem de loc in clasa politica toata politicienii sa tina la romani si la Romania, ei tin la ciolane, la vile de lux si plimbari in strainatate pe taxele si impozitele de lux. Nu avem un candidat care sa nu tina la cultul personalitatii si sa devina un lider model de elitia pentru combaterea de liderii politici care tin la proprii personalitatii si cultul coruptiei si saraciei masiva.
Da, sunt tineri cica destepti inscrisi im USR- Plus, ca in toate partidele. Numai ca nu sunt lasati sa faca ceva constructiv pentru tara. Ci sunt sub papucul sacalilor si a hienelor batrane. De la ei invata sa corupa si sa minta cu nerusinare la televizor poporul. De la ei invata tradarea si tehnicile de manipulare ale maselor populare. De la ei invata crasa aroganta si dublicitatea. In partid, nici un tanar sau un nou initiat nu poate pune in aplicare idei de imbunatatire a nivelului de trai a romanilor si de scoaterea tarii din rahatul in care ne- au bagat clanurile mafiote din politica de 30 de ani. Da, capii partidelor politice sunt raspunzatoare in proportie de 90% de starea in care ne aflam. Economie subminata… 10 milioane de romani slugi in strainatate si alte milioane in Romania (la patroni straini)… rusinea de a iesi in lume si a te numi roman din cauza lipsei de vericalitate si de pregatire a guvernantilor nostri… Organe de stat care trebuie sa ne apere de criminali sunt chiar ei in spatele retelelor de crima organizata (politie, procuratura, justitie)… Chiar trebuie sa fii foarte fraieri sa- ti permiti sa te inseli ca oricare partid vine la putere va schimba ceva in bine, spre folos national. Asa cum am spus in comentariul anterior, se va pune urgent pe tapet problema regionalizarii… se va pune in aplicare jecmanirea Rosiei Montane… Se va continua cu taierea masiva a padurilor… Cu exploatarea resurselor de straini cu redevenţă zero… Cu cumpararea de fiare vechi de la americani (niste epave din al Doilea Razboi Mondial)… Cu lingusirea dusa la extrem si dincolo de ridicol a papusarilor mondiali din multa disperare si mitocanie. Fiindca in asta ne tot scaldam si nu ne mai scoate nimeni la liman. Romanii tot voteaza si spera ca va fi mai bine. Si o iau peste ochi la fiecare 4 sau 5 ani. Fiindca, se stie… Votul cu partide politice e mereu necastigator. Românii sunt mereu looseri si mereu de partea looserilor in politica externa. Omule, nu ai inteles nimic din meritocratie daca spui ca prin acest sistem se ajunge la izolare. Sistemul meritocratic promoveaza buna intelegere si cooperare cu toate tarile… Atat cu Rusia, cat si cu S.U.A. si aliatii lor… Asa cum e Germania, Austria, Ungaria….. Intre Germania si Rusia este o colaborare mai buna ca niciodata. Nemtii sunt prosti, dar ai nostri sunt tare destepti. Si platim cu varf si indesat pentru asta. Si o sa platim si mai mult, pana la saracirea totala. Tehnologic avansam mult. Dar la nivel social ne apropiem de anul 1900. Numai romanii din diaspora mai infloresc tara. Fara ei, numai case de chirpici si garduri sfaramate din lemn. Bineinteles, nu punem la socoteala politrucii si functionarii publici. Te grabesti sa ma faci fraier ca fata mare la maritat. Oi fi eu fraier, dar stiu ce vreau: Meritocratie. Unica solutie de guvernare pentru Romania!!!

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro