SITUATIA ROMANIEI ESTE TOT MAI PROASTA SI NU ESTE DE LOC BUNA

Situatia politica interna, este cum se alege si este tot mai proasta , pentru ca , este multa politica proasta si expirata, din partea baronii penali, care pretind ca genurile lor penale, sunt mai presus de lege. Liderii PSD-ului, a facut praf, propira lor guvernare, a facut numai scandaluri, si a tas tunuri de miliarde de euro pe afacerile lor politice penale. Despre ce este mai rau si cum se regleaza conturile intre interesele strict ale liderilor politice de partide, nici legea penala si civila, nu mai poate sa intervina. Situaia economica si monetara a tarii este tot mai periculoasa, despre ca avem numai partide care lupta cu privire pentru non afacerile de coruptiei si afacerile si servicii publice sunt un interes de turma penala .Despre Romania nu se guverneaza de loc si pentru ca nu se ridica nicio formatiune politica sa devina un serviciul public.

 
Inaltul comisar al baronilor penalilor din cadrul Parlamentului,  ARATA ca realitatea economica, este tot mai buna, dar este tot mai proasta si toate Guvernele PSD, a girat tara oe miliarde de euro de datorii. O guvernarea care merita muta bataie politica, s-a ocupat in mod direct de distrugerea institutia familiala din Romania, deoarece nu vorveste de loc despre nevoile reale ale milioane de romani, care nu au de loc case sociale, si o sursa de venit, si toate joburile sunt tot mai slabe platite in Sectorul privat.
 

 
Nu se abtine guvernul penalilor de lux, sa nu guverneze pentru drepturilor omului in Romania in anul 2018, astfel referitor la conferintele de presa ale Drepturilor Omului ale ONG-urilor din aceasta tara, au discutat despre mii de nemultumiri care exista de peste 30 de ani, discutii tehnice se au fost cun delict de opiniei publica, si ca drepturilor oamenilor de presa, a ajuns sa fie puse sub semnul unor plaje imense de lovituri de centura si organizate de catre unele agenti de presa, si avand girul unor penalii de azi si cu puterii politice si influenta in a face si desface legii. O nou a lovitura primita de Romania, este tema ca avem cresterea economica, care nu merge direct pentru aplicarea cresterii de noi venituri la persoanele direct cu cele mai slabe venituri. Proiectul cu Marea Negra sa devina un canal de scurgere de fonduri ale bugetului de stat in curtea PSD-ului. pentru a da gazele din Marea Negra, unor clanuri interlopii de pomana a devenit un circ in presiune sa prea cine vrea acu, guvernarea tarii.
 

Asistam de multi anii, ala ce se poate mai rau si care produce efecte negative, in care numai in anul 2017, au plecat la munca peste 4 milioane de romani, sa nu mai plateasca de loc taxele si impozitele, unor guverne ale PSD-ului, care sunt tot timpul impotriva tuturor romanilor, si care vor munca ieftina si milioane de sclavii ai regimului parlamentar si mii de romani legati cu lanturile de garduri asupra presiunii clanurilor de interlopi.

Pentru ca nu duce de loc Romania , sa nu aiba partide politice sa isi bata joc in fiecare zi in zile de azi, aceste partide politice nu vor de loc sa administreze bunurile si gazele naturale, si resursele poporului roman, si a ales sa privatizeze in masa sub guvernelor lor infecte toate resursele naturale si mai ales resursele umane . Este singura tara din Uniunea Europeana, care nu are un regim politic si sa fie direct aplicat asupra problemelor reale si faptul ca, mii si mii de romani tineri, decid sa paraseasca tara in folosul unor altor state e din cauza tuturor parlamentarilor, care sunt un instrument politic al mafiilor penale organizate sa organizeze cele mai mari turnuri si atentate teroriste sociale deasupra caselor de sub mijloc.
 
 
www.ziarulviitor.ro
 
 
 
 
https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor