SITUATIA ECONOMICA FOARTE DIFICILA PRIN ROMANIA

Romania are cea mai mare situatie economica si foarte dificila, avand in vedere ca numarul de romanii cu drept de vot, care sunt la zona cu fara prestari servicii economice si sociale se ridica la peste 10 milioane de persoane.

Milioane de romanii cu drept de vot, sunt la zona cu fara locuri de munca din cauza imperiului USL, care nu vrea in continuare sa aduca din actuala lor majoritate parlamentara de peste 450 de parlamentarii, un cadrul-legislativ, privind reducerea costurilor sociale si de sanatate pe zona muncii din Romania. Firmele private sunt obligate sa apeleze la cresterea evaziunii fiscale din cauza celor care nu guverneaza pe Romania, la progresul economic privind cresterea economica.

Guvernul USL 2, nu vine in continuare cu masuri de redresarea cresterii economice si nu are niciun plan de dezvoltarea economiei nationale, la zona de crestere economica pentru noi oferte de munca prin toata Romania.

PDL va depune saptamana viitoare o noua motiune de cenzura, la Camera Deputatilor, motiunea de cenzura prevede slaba crestere economica de sub 2 la suta, si cu fara locuri de munca, informeaza liderii PDL.

Cele peste un milion de noi locuri de munca in anul 2013, nu au fost onorate de catre guvernarea USL, care in continuare nu aduce masuri economice si sociale la nivelul romanilor cu fara locuri de munca in tata lor mama si tata.

Romanii cu drept de vot, au un nivel foarte scazut de crestere economica din partea Guvernului USL, si cu cea mai mare majoritate parlamnetare de peste 450 de mandate, la partidele private si parlamentare, printre care PSD-PNL=USL, care nu au in continuare masuri economice pentru ritmul cresterii economice de peste 2 la suta, la anul viitor.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro