SISTEMUL MEDICAL DIN ROMANIA NU FACE FATA EPIDEMIEI DE COVID 19

Sistemul medical din România are nevoie de resurse financiare și mai ales umane, în regim de urgenta, asistenți medicali și medicii de specialitate, medicamente, hrana, și paturi și aparatura ultra moderna în peste 3000 de spitale de stat, dintre spitalele de stat publice la ora actuala. Astfel încât pentru combaterea nevoilor multe și cererii mare de cazuri de persoane ce sunt sub carantina și izolați la domiciliu nu sunt suficiente spitale disponibile și medicii și personal auxiliar.

România se afla la kilometru zero pe teritoriul tarii , are introdusa starea de urgenta în sistemul medical din România este chiar pus la pământ, are cele mai grave probleme și crize și epidemii la fără număr în toate spitalele de stat și sunt numai spitale vechi cu aparatura veche și ziduri pline de microbi și ale ciume . Crearea de noi spitale regionale ar trebuie sa fie agenda publica ai liderii tuturor partidelor politice astfel încât sistemul medical și asistenta medicala sa fie la nivelul Uniunii Europene. Sistemul sanitar nu poate face fata epidemie și dincolo ca epidemia se afla la sfârșit de debut, însa trebuie sa fie asistenți medicali și medicii la fără număr. Sănătatea romanilor trebuie sa fie o prioritate pentru toți decidenți politici .

Urmărirea tehnologică a pacienților este un pas radical și o accidentare dificilă a intimității, dar poate salva o viață de om și o grămadă de bani pentru țară (tradusă până la urmă la viața umană).

Intenționez să supraveghez activarea și să mă asigur că devenirea este minimă și minimă, și va fi salvată până când furia trece în timp ce distrug informațiile și distrugerea.

Rolul Parlamentatului este de a supraveghea activitatea guvernului și este o mișcare care necesită o supraveghere strânsă și trebuie făcută cu transparență deplină față de lege și nu ne trebuie Guvernului personal, în afara legii și drepturile și libertățile civile ale romanilor.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro