SINDICATELE SUNT DIN NOU IN PIATA PUBLICA LA MANIFESTARI POLITICE

 

Foarte multe sindicate publice au anuntat prezenta din noua in strada privind responsabilitatea pentru apararea salariilor taiate si alte venituri mai mici. Sint in toata tara tot mai multe proteste masive, pe fondul nemultumirii produse de Guvernarea PSD/ALDE la numai cresteri artificiale de venituri. Sistemul de sanatate publica este de mult timp in faliment si de asta nu poate sa produca produse pentru ridicarea veniturilor si ofera la schimb numai scaderea veniturilor in sistem. Lipsa de predictibilitate si boala multiple severe in primul rind  de politizarea sistemului tot mai la multe spitale mediale de stat sunt in crize .

Programul de guvernare prin care guverneaza acum si patroneaza cea mai slaba majoritate parlamentara si cu un guvern de doi lei, trebuie sa plece de la guvernare, deoarece nu vrea de loc sa guverneze si mai ales distruge sisteme publice din Romania . Am putut observa ca toate Guvernele PSD/ALDE au fost lansate ca un produs politic in sefera politica pentru a se face cat mai multe jocuri politice marunte. Nu exista de loc cresterea salariilor si a tuturor pensiilor sociale, care sunt la nivelul de sub rata somajului si rata somajului in rindul tinerilor este de peste 40 la suta,Astfel incat motorul de cresterea economica de azi, care este Programul de guvernare al colaitiei majoritare este un paravan pentru dezvoltarea somerilor sau sub angajati cu fara forme legale si care sunt cei mai saraci europeni.

Lipsa de asistenta sociala, aduce cele mai mici venituri, la discurs politic din arcul guvernamental confirma grasa manipulare ordinara privind cele mai mari venituri expresiei celor mai mici venituri la castigul salariul mediu net a scazut cu peste 300 de euro,in piata muncii din Romania.

 

Am putut observa acum Guvernul PSD/ALDE si toate clientela dominata expres de acte de coruptiei fundamentale se concentreaza pentru taiera veniturilor si alta noua criza economica, fiscala si criza bugetarilor. Nu se acorda de loc sporuri la medici de garda care lucreaza cu 24 din 44 de ore , 28 zile lucratoare. Nu sunt de loc spitale europene si scoli si drumuri europene din fondurile europene care tot primeste Romania de la Comisia Europeana.

Trebuie sa luam in considerare ca Romania are nevoie de un alt Guvern cu chef de munca si sa lase campania electorala pentru alegerile parlamentare, deoarece brutalitatea responsabilitatea in primul rnad al actorilor de la toate partidele politice de azi la guvernare este sa guverneze si sa livreze toate promisiunile electorale la casele oamenilor. Prea multa campanie electorala a fost sub toate guvernele PSD care factura sociala si asistenta sociala, pentru milioane de romani in continuare nu exista si numai lipsa de competenta, opresiunea claselor sociale si sunt agravate de multa discriminare politica la putere in centrul Guvernului ai care patrunde la nivelul local prin guvernele locale.

In plus, rata somajului pe toate clasele de varste, se ridica la peste 30 la suta, nu exista de loc bani pe piata economica si piata muncii si mediul de afaceri din Romania in continuare nu se ocupa de loc de crearea de noi locuri de munca, se faca targuri de joburi, pentru a face mai mare rata somajului in primul rand, in zona tuturor tinerilor cu studii superioare.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor