SERVICII POLITICE TOT MAI SLABE DIN PARTEA GUVERNULUI ACTUAL

Actuala politica din partea regimului USL, cu peste 450 de mandate parlamentare in Parlamentul al Romaniei, ofera cele mai slabe servicii politice si sociale de proasta guvernare la nivelul national.

In Romania, sunt peste 8 milioane de cetatenii romani cu drept de vot, care sunt la zona fara prestari servicii economice si sociale, din partea actualei majoritati parlamentare de peste 80 la suta, care nu vor sa aduca programe economice si sociale din partea Guvernului USL, prin reducerea poverii fiscale la zona muncii.

Toate promisiunile din partea partidelor private si parlamentare de la puterea legislativa si care garanteaza pentru cel mai mare si slab Guvern din clubul Uniunii Europene, in Romania, nu a fost promovate in anul 2013, si din potriva au adus cele mai multe masuri de crize economice care sunt anti-cresterii economice si impotriva noi oferte de locuri de munca prin toata Romania.

Romania din cauza regimului USL, care nu guverneaza cu cresterea economica si sociale, are cea mai slaba crestere economica din toata Europa, de sub 2 la suta, in continuare.

Tot mai multi romanii cu drept de vot, nu mai au incredere in tot regimul USL, deoarece milioane de romanii traiesc in zona de saracie la mare, cu cresterea inflatiei la toate serviciile comerciale din Romania.

In plus, guvernul Ponta a lansat 45 de taxe si impozite in anul 2013, care au redus din cresterea economica si pentru noi oferte de munca la zona romanilor cu fara prestari servicii economice si sociale in tara lor mama si tata.

Toate promisiunile imperiului USL, de la partidele private si parlamentare, au fost dezvoltate la cel mai mic nivel politic si economica, astfel insa tot mai multi romanii cu drept de vot, nu mai au demult incredere in guvernul USL, care nu va guverna cu noi programe economice si sociale, in continuare si care nu se vad prin Romania, in continuare.

Noile promisiuni din actuala majoritate parlamentara, de la partidele private, printre care PSD-PNL=USL, pentru alegerile europarlamentare si prezidentiale programte in anul viitor, s-au vazut cu mai multe taxe si impozite in zona Sectorului privat, care investitorii straini sunt condamnati sa faca trafic de evaziune fiscala din cazua cresterii proverii fiscale in toata Romania.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro