SE VEDE CUM MERG TOATE BUNE SI PRODUC REZULTATE DE DOI LEI

 

Economia politica din Romania , nu este de loc in crestere si ofera numai alternative penale la fara numar in sistemul lor politic democratic. Numai partidele penale au acces la guvernarea penalilor fara numar, de peste 29 la ani, de la schimbarea regimului comunist. Romania, nu are niciu partid care sa vorebesca frumos si sa construieasca proeicte importante pentru Romania care nu mai are de loc 23 de milioane de romani, cu toate ciumele penale si care au distrus foarte multe clase sociale, prin sistemul lor de feuda si penale.

Lipsa de capacitatea democratica orginala din partea actorii majoritatea guvernamentala si mai ales din partea institutiile de forta, care nu sunt de loc consolidate si au confirmat ieri, cu valizele pline de gogosi, a reterat ca sunt la periferia satatelor democratice si nu vor sa fie descentralizate de sfera politica Guvernul local si Guvernul Central. Cat de fragila este coruptia publica din partea vedetele penale la cel mai mare nivel inalt si de cate de importante au devenit imbracate institutiile statului de drept in apararea penalilor de orice gen politic. Romania nu are voie sa fie condusa de penalii si lichele penale care au distrus de 29 de ani, milioane de romani care aum sunt la cersit prin toate statele Uniunii Europene.

Guvernul PSD al penalilor fara numar la 10 ani, au trait foarte bine in timpul crizelor financiare, se lupta pentru autonomie politica si mentinerea coruptiei si saraciei in randul romanilor din mediul rural si urban, fenomen care se vede de peste 20 de ani. Aceasta caracatita ordinara si acest fenomen, dar atat de important pentru toate ciumele penale si sistemul lor politic. Problema cea mai arzatoare ca arde cu pompa rau si pe milioane de romani, ce au functii si locuri speciale create numai pentru penalii la fara numar pe functii publice si numai jeguri umane cu fara limita, care ei ne mint cu fara limita, ca ,,economia numai poate de bine, iar nivelul de trai este cel mai mare,, din Uniunea Europeana, sub toate regimurile politice.

Cu marile turnuri de afaceri de coruptiei si trafic de resurse umane, cu o crestere serioasa, a evaziunii fiscale la comertul de afaceri de coruptie si prestari de servicii penale si bunuri materiale  in cele mai rele zone din tara, unde somajul de toate monstrele penale , se rdica la 40 la suta.

Avem un program de guvernare ce este desenat atat de bine, care spune guvernatntilor pe masa de guvernare la tiaerea din pix, a investiitilor si mai ales a locurilor de munca care oricum nu erau de loc bine platite si erau la munca subterana si nu respecta de loc drepturile omului. Ciumele penale au mai creat un alt nou guvern pentru chef de afacerile de courptiei, iar penalii pe functii publice sa devina creditorii de creditele externe, sa isi umfle toate buzunarele si sa mai toarne gaz si petrol asupra mediul de afaceri. Penalii din Guvernul Dancila si Dragnea, au Hoteluri, au restaurante, au cluburi de nopate de prostitutiei, au magazine de produse alimentare publica, mai au si agentii de presa si cat si altele .

 

www.ziarulviitor.ro

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !