SE SCHIMBA CURSUL IN POLITICA

Dorești implementarea unei dictaturi de stat pe modelul statul de drept pentru hai la guvernare în ace Justiția sa fie patronata și condusa de politicienii care au grave probleme penale ,mincinoși, corupți, gălăgioși, care doar sunt la guvernare pentru interesele lor pentru a dezbina societatea civila. România nu are chef de o petrecere de vara prin alte prostește politice și zero sociale, deoarece schimbarea politica în anul E, a fost o lovitura crunta de stat, cu o schimbare de liderii politici și de crearea de noi partide politice.

Totodată, partidele au discutat dintrele ele , ca nu trebui sa avem un stat de drept pentru romanii, avem stafia politica in Justiția sa devina o slujba politica în forma calificata. Procurorii și judecătorii au devenit arme politice chimice în masa, de castrarea unor liderii politici din viata publica la comanda politica. Implementarea unordaune și documentele și rapoartele ale Comisiei Europene , datează lipsa de revizuirea Constituționala care regele vrea toata puterea publica, o atenție severa și lansata prin urme grave în politica de culoare galbena, culoarea alb și albastra și plus roșie.

Partidele politice nu au datoria lor sa creeze cutremure în separarea puterilor în stat, datoria lor sa creeze atentate cu bome rosii si galbene  în legea de revizuirea mai lagăr a legii fundamentale . Nu trebuie sa banalizam sistemul de justiției care oricum are milioane de probleme severe. Nu trebuie vandalizat o revizuirii Constituției trebuie sa nu mai murim pe capete și sa nu murim de foame. Alegerile europene sunt vs alegerile de stat în anul 2019, organizat de referendumului de vânzarea alegerilor parlamentare, locale și lupte grele pentru petardele penale asupra  guvernării.

Ar fi foarte ciudat sa alegem intre ce este mai râu și ce nu este mai bun, PNL de la guvernare , ar trebui sa lase sa aleagă intre PNL sau USR care oricum nu au echipa guvernamentala și program politic de guvernare . PNL dacă vine acum la guvernare și va da guvernul PSD jos, va fii sub 16 la suta, pentru toate alegerile electorale din 2019.

Drept politic penal despre statul de drept în România nu are loc sa fie pentru guvernare de șanse egale intre bărbați și femei pe câmpul muncii. Poate ca PSD își merita soarta, pentru ca au promis multe și nu au livrat decât politicienii penalii. Dar nu toți sunt penalii? Nu cred în stafia penala și o noua majoritate în majoritatea parlamentara sa aducă la guvernare o alta guvernare NOU-PSD, pentru ca romanii au votat în masa spre schimbare politica, care încă nu se implementează de loc. Guvernul PSD, are multe de făcut deoarece nu a realizat nimic și partidele parlamentare trebuie sa ceara date și informații, despre proasta guvernare. PSD își revine la cursul politic de 34 la suta, cu plecarea lui Liviu Drena, iar Orban nu câștiga alegerile parlamentare , locale și prezidențialele din acest an, pentru ca vrea sa vina la guvernare prin afara legii.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro