SE PROMOVEAZA CRESTEREA PROBLEMELOR IN ROMANIA

Se promovează creşterea problemelor în viata României, din partea partidelor private din cadrul USL-ului, cu o majoritate parlamentară de peste 72 la sută, continuă lovitura de stat lansată prin vara anului 2012, pentru acuţirii crizelor financiare pe social, la cel mai mare nivel din Uniunea Europeana, pentru România. Calitatea democraţiei se află la un nivel de numai 20 la sută, pentru anul 2013.

 

Majoritatea parlamentară de la organele legislative şi executive comune, se bucură de cea mai înaltă putere legislative, de la împuşcarea lui Nicolae Ceauşescu, pentru a promova în continuare o nouă lovitura de stat şi pentru lansarea de alte noi măsuri de austeritate, programate în anul 2014.

Cele 450 de mandate de deputaţii şi senatorii ale USL’ului, printre care PSD-PNL, se ridică tot mai sus deasupra legii, confirmă că nu sunt în stare să constituie comisii speciale ale celor două Camere Deputatilor şi Senatului, pentru că sunt lipsa mare de locuri de muncă de înaltă calitate şi sigure sau pentru reducerea creşterii crizelor economice şi sociale în prezent din viaţa romanilor.

Parlamentul României, nu are comisii ale actualei majorităţii parlamentare din Camera Deputaţilor şi Senat, precum la dezvoltarea legilor organice, care sa fie pentru anchetarea parlamentarilor care au vandut economia nationala, pentru cele mai mari probleme economice din viata României.

Deputaţii şi Senatorii de la regimul USL, vor adopta bugetul de stat pentru anul viitor şi a bugetului asigurărilor sociale de stat, cu fără măsuri de redresarea creşterii economice de lunga durata şi durabile pentru viitor. Reducerea prestatilor de servicii economice şi sociale cu cinci la sută, nu va intra în vigoare în anul 2014, din cauza partidelor private cu putere executiva şi legislativa, care astfel sunt pentru alte noi măsuri de austeritate, precum indexarea poverii fiscale.

Calitatea deputatilor şi senatorilor de la partidele cu organe executive şi legislative, în prezent sunt cele mai slabe, de după 1989, deoarece nu vin cu amendamente la bugetului de stat, pentru anul viitor, din cauza lor care au la baza o legislaţie extrem de slabă, cu fără măsuri de promovarea ritmul creşterii economice pentru noi locuri de munca, pentru ocrotirea drepturilor şi libertăţilor cetătenilor dintr-o ţară care pretinde că este în Uniunea Europeana.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.