SE POATE MAI MULT SI NU SE VREA

 

Guvernul PSD , nu vrea sa fie de loc crestere economica, si nici cresterea nivelului de trai, se preface ca guverneaza si guverneaza pentru clientela politica de partid. Este o cresterea economica impotriva ridicarea si modernizarea nivelului de trai, si pentru alegerile anticipate sa fie mai repede si in Romania din partea regimului PSD. Lipsa investitiilor directe si mai ales lipsa de noi milioane de noi locuri de munca in bine platite si la timp, sunt principalele probleme fundamentale si sociale, cu care se lauda sistemul social in Romania. Romania a pierdut peste 30 de miliarde de euro care erau destinate pentru cresterea investitiilor publice si private, din cauza Programului de guvernare ale care se manifesta impotriva sistemului privat.

Institutiile financiare si companiile internationale au comunicat pentru mass-media externa, ca exista posibilitatea sa fie o imbunatiatire a ritmul de cresterii economiei Romaniei de la 2 la suta la 4 la suta, pe fondul protestelor politice si cea mai mare instabilitate politica interna. dar ca problemele in cazul romaneasc sunt multiple severe, ca sa redus miliarde din zona tuturor tivestitiilor publice si cele private, pentru anul 2017.Se vorbeste despre mega promisiuni electorale din partea partidelor de la guvernare care nu sunt in stare sa guverneze dupa rezolvarea tuturor problemelor ale milioane de romani. In acest an, sunt multe probleme politice, astfel incat nu stie nimeni cate zile mai are Guvernul PSD la guvernare in continuare?

Se preface ca guverneaza prin introducerea de noi taxe si impozite pentru milioane d eromnai care sunt cu zero venituri din partea tuturor Guvernelor ale PSD-ului si cu partidele penale de clientela personala. Am vazut ca are nevoie Romania de mai multa dezvoltare si crestere, dar acum , in Parlamentul al tari, nu exista din partea puterii executive si separarea puterilor in stat, destula maturitate politica si capacitatea de gestionarea unor mari sectoare in mediul rural, unde sunt zero investitii si mai ales zero locuri de munca pe piata muncii locale si ce sa mai vorbim despre o cretere economica artificiala.

Veniturile la milioane de romani au fost reduse cu foarte multe cifre, din partea celor care au venit din nou la guvernare. Despre cretsere economica si lipsa de modernizarea nivelului de trai, exista sa nu vina milioane de romani noi la urne la vot, sa voteze pentru marea schimbare politica democratica.

Pentru rata somajului care este pentru anul 2017, cu foarte multe cifre si mai ales nu a scazut de loc, si sunt milioane de tinerii romani cu zero venituri si care nu au de loc posibilitate de avea o sursa de venit din partea mediului privat de pe piata economica locala. Pentru ca sunt tot felul de Programe economice de guvernare si care nu comunica cu realitatea economica sociala si macroeconomica d eloc, a venit guvernarea tuturor penalilor, cu impozitul pentru animale si milioane de romani cu zero venituri, d epeste 27 de ani. Este nevoie de refacerea sistemului economic autentic si mai ales de o economia romaneasca sa gandeasca la problemele romanilor, care sa vina cu cresterea nivelului de trai imediat, si inclusiv o noua politica economica moderna si democratica, dupa ce se gestioneaza lipsa de miliarde de euro pentru reconstruirea infrastructurii economice si de drumuri ferate si europene, care ar aduce o dezvoltare economica pentru marile companii din sectorul privat, care au miliarde de euro.

Afacerile sociale pentru mai multa economica moderna nu exista maturitate politica din partea actualului sistem politic si mai ales din partea partidelor de azi de la guvernare. Guvernul nu s-a angajat de loc sa prevada crizele economice care sunt in continuare si nu stine de loc cu mediul de afaceri si face politica pentru partidele private. Nu a luat nicio masura de combaterea crizelor economice si sociale, si mai grav, Romania acum , prevede cea mai mare criza economica din clubul Uniunii Europene, de asta au fost in marile orase din Romania, proteste peste proteste sociale,dar Guvernul nu asculta de vocea strazi si mai rau aduce deservicii statului roman, prin cea mai mica politica economica asupra politica externa.

 

Deci, vorbim despre o guvernare foarte slaba si care nu stie ce vrea sa faca si merge la guvernare pentru reducerea puterii Romaniei pe plan internationala, adica reducerea a tuturor investitiilor straine sa nu creeze de loc milioane de locuri d emunca in bine platite si la timp, pentru anul alegerilor anticipate. De astfel, cresterea economica nu este pentru mediul privat, si pentru partidele penale d eazi d ela guvernare,  care nu a luat masuri de contracararea decalajelor sociale si mai ales de remedierea unor probleme grave din teritoriul care trebuia sa fie incluse in Programul de guvernare al partidelor de 51 la suta , mandat in Parlament.

 

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !