SE JOACA LA GUVERNARE SI DE CE SE JOACA

 

Populismul este acum la guvernare ca un fenomen de marca PSD si ALDE cu toate lipsurile, si mai ales guverneaza impotriva masurile lor guvernamentale, se manifesta tot mai impotriva tuturor cetatenilor, dar in aceleasi timp si pentru consacrarea mafiei penalilor de lux, la actualitate  si lipsa de manifestare de dezvoltarea Romaniei.

PSD nu va aduce la guvernare crearea Statului de drept si crearea Statului roman, deoarece pentru Guvernul PSD si expresie majoritatii parlamentare au distribuit in piata publica sa fie impotriva Justitie lipsite de competivitate .

 

Dosarele sunt bine gestionate de politicienii penali la fara numar acum la guvernare pentru a construi mai bine statul Paralel, astfel incat, procurorii si judecatorii si intregul sistemul judiciar de pe teritoriul al Romaniei, sa devina ci legi si legi speciale, sluga politicienilor penali, de la toate organele politice si fara prea multa activitate politica locala.

 

Din acest context , o parte serioasa din populatia tarii sunt de acord cu activitatea politica a guvernului PSD? si implicit din electoratul propriului partid de guvernamant, care in timp ce, nu respecta de loc demnitatea oamenilor, s-au nu respecta de loc drepturilor politice ale oamenilor si manifestarii anti-guvernamentale care sunt tot mai mult la adresa exclusiv a Guvernului

Problema de fond este acum ca Guvernul PSD si clientii politici selectiv, se joaca de binele de guvernarea, fiind cu cele mai slaba Executiv si puterii legislative tot mai nociva pentru ca problema este intre ei cum sa distruga tot mai multe din valorile si principiile oamenilor.

 

Pentru ce a creat legii speciale impotriva independentei justititei prin ravagii economice si fiscale, iar Codul Fiscal aduce alte noi taxe si impozite la fara numar. Credibilitatea actului guvernamental este tot mai slaba pe plan local, pa plan national, pe plan extern, deoarece comportamentul liderilor politici de la guvernarea protestelor politice si sociale, se vad foarte bine ca nu au de loc decizii serioase si politicii publice si o politica regionala pentru Dezvoltarea Romaniei in clubul Uniunii Europene.

 

La guvernare se vorbeste despre lipsa de masuri fiscale, programe de guvernare serioase, iar pentru ca programul de guvernare prevede numai promisiuni electorale, au ajuns a nu fie de loc promovate in procesul de guvernare local si central.

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !