SE JOACA LA GUVERNARE SI DE CE SE JOACA

 

Populismul este acum la guvernare ca un fenomen de marca PSD si ALDE cu toate lipsurile, si mai ales guverneaza impotriva masurile lor guvernamentale, se manifesta tot mai impotriva tuturor cetatenilor, dar in aceleasi timp si pentru consacrarea mafiei penalilor de lux, la actualitate  si lipsa de manifestare de dezvoltarea Romaniei.

PSD nu va aduce la guvernare crearea Statului de drept si crearea Statului roman, deoarece pentru Guvernul PSD si expresie majoritatii parlamentare au distribuit in piata publica sa fie impotriva Justitie lipsite de competivitate .

 

Dosarele sunt bine gestionate de politicienii penali la fara numar acum la guvernare pentru a construi mai bine statul Paralel, astfel incat, procurorii si judecatorii si intregul sistemul judiciar de pe teritoriul al Romaniei, sa devina ci legi si legi speciale, sluga politicienilor penali, de la toate organele politice si fara prea multa activitate politica locala.

 

Din acest context , o parte serioasa din populatia tarii sunt de acord cu activitatea politica a guvernului PSD? si implicit din electoratul propriului partid de guvernamant, care in timp ce, nu respecta de loc demnitatea oamenilor, s-au nu respecta de loc drepturilor politice ale oamenilor si manifestarii anti-guvernamentale care sunt tot mai mult la adresa exclusiv a Guvernului

Problema de fond este acum ca Guvernul PSD si clientii politici selectiv, se joaca de binele de guvernarea, fiind cu cele mai slaba Executiv si puterii legislative tot mai nociva pentru ca problema este intre ei cum sa distruga tot mai multe din valorile si principiile oamenilor.

 

Pentru ce a creat legii speciale impotriva independentei justititei prin ravagii economice si fiscale, iar Codul Fiscal aduce alte noi taxe si impozite la fara numar. Credibilitatea actului guvernamental este tot mai slaba pe plan local, pa plan national, pe plan extern, deoarece comportamentul liderilor politici de la guvernarea protestelor politice si sociale, se vad foarte bine ca nu au de loc decizii serioase si politicii publice si o politica regionala pentru Dezvoltarea Romaniei in clubul Uniunii Europene.

 

La guvernare se vorbeste despre lipsa de masuri fiscale, programe de guvernare serioase, iar pentru ca programul de guvernare prevede numai promisiuni electorale, au ajuns a nu fie de loc promovate in procesul de guvernare local si central.

ZiarulViitor.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!