SE FACE POLITICA SI PENTRU POLITICA IN ROMANIA

 

Cel mai mare razboi, incepand cu anul trecut se face impotriva tuturor partidelor si parlamentare, care vor sa aduca in Romania, cea mai mare coruptie si multă săracie din partea Guvernului Ponta 4. Guvernul profită ca are majoritatea parlamentară din partea partidelor parlamentare, şi foloseste majoritatea parlamnetară pentru a face scut impotriva Justitiei si pentru a bloca independenta si credibilitate actului de organ al Justitiei in procesul legislativă, asupra statului român.  

România nu are nevoie de o noua Constituţiei, dupa viziunea partidelor politice si care sunt pline de dosare penale de la  clientela politică, deoarece aduce cel mai mare blestem impotriva legii fundamentale din nou. Este nevoie de o noua lege fundamentală, atunci când sunt o noua clasa politica si care sunt deschise in gandul la dezvoltare si cresterea economice şi pe partea legislativă, privind pachete de legii de bună calitate si durabile. Este nevoie de o noua guvernare cu accent pe cretserea nivelului de tarii, deoarece peste 10 miliaone de romanii au cele mai mici venituri, respectiv sub 150 de euro, pentru o luna de zile.

 

 

Victor Ponta cheamă PNL la negocieri  pentru a nu guverna din nou si pentru a politiza demersul Justitiei care cere imunitate parlamentară pentru declaratiile politice si legilor care sunt efectutate de catre parlamentarii de la toate partidele politice, si nu pentru afaceri de coruptie si alte mari privatizarii ale statului român, pentru cresterea somajului si milioane de tinerii in special să fie cu fara locuri de munca, insă este nevoie de un nou guvern pentru binele României, si revizuirea Constitutiei, dupa alegerile locale si parlamentare din anul 2016.

 

Toate partidele politice au relatii politice cu mafia economică şi cea interlopă, deoarece nu este legalizată in procesul de legiferare. Parlamentul României trebuie sa fie cu alte partide politice care vor sa muncească pentru romanii cu drept de vot, si nu pentru clientela politica de la afacerilor de coruptiei , cu oamenii de afaceri, care se varsă prin cea mai mare mizerii şi sărăcie lucie, asupra poporului roman. Mafia si clientela politica de la partidele private in special marele PSD, au cumpărat alegerile parlamnetare, pentru lansarea baronilor pentru guvernarea in cele mai inalte jafuri nationale,  in toate domeniile economice si din sub pamantul românesc, precum vanzarea aurului de la Rosia Montană, pentru cea mai mare crimă economică si socială, prin reducerea resurselor  financiare asupra nivelului de trai, si sa fie gestionate de catre mafia politica, prin intelopii sai in toată activitatea puterii legislativă si care să fie impotriva unui nou guvern de guvernarea economică si socială.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro