A VENIT UN GUVERN IN 2018

Remanierea guvernului nu va avea loc până vineri, o froma adoptata de actuala formula politica din cadrul puterii legislative .

 

Cu cea mai mica durata politica de guvernare, se lanseaza alta noua guvernare fiind decisa azi, in cadrul grupurilor parlamentare. O noua echipa de ministrii ar putea veni la control legislativ fiind nevoie de mai buna calitate politica guvernamentala. Alegerile parlamentare a schimbat foarte multe guvern, iar guvernelor psd a fost lipsiate sa se integreze in Programul lor de Guvernare.

Dupa ce ,  a fost lansata o criza politica tot mai lipsite de creativitate, inovare a decizii guvernamentale de la centrul, a mai fost lansate lansate alte focare de izbucnirii politice de la lispa de implicarea Guvernului PSD in piata economica, numai sa se implice sa ceara noi taxe si impozitelor, iar milioane de romani nu mai au de loc incredere in toti actorii politici de culoare rosiei.

Va fi o schimbare a echipei guvernamentale de la 26 de ministere la 19 ministere publice, care inca se lucreaza la analiza reformei politice din cadrul aliantiei PSD-ALDE. Nu exista de loc liderii politici sa ofere un cadrul de reforma si schimbarea programului de cuvernare ce nu este de loc compatibil cu puterea de cumparare a tuturor romanilor. Romania are nevoie de un guvern profesionalist si mai ales de o echipe guvernamentala serioasa si care sa schimbe si chimbarile in domeniul viteii politice si domeniului public sa fie crecte armonizate. De la lipsa de creativitate si gestionarea fondurilor publice avand in vedere ca Romania nu are de loc infrastructura de sanatate publica la nivelul Uniunii Europene in anul 2018.

Guvvernatii sunt pro coruptii si traficul de resurse umane la cele mai mici venituri  si se afla azi la guvernare impotriva milioane de romani care nu au de loc locuri de munca si venituri , adica dreptul la smaj, la asistenta sociala, asistenta medicala si sistemul de pensii. Viitorii penalii sunt in proiectie publica sa vina din toata sefera politica si domeniul public si care au active de dosare penale la guvernare pentru coruptie si impotriva tuturor drepturilor omului si egalitate de sasne.

Peste 20 de ministere si functionari guvernamentali penalii si zona de clineti politici, reprezinta bine mersi, toate resursele umane si financiare ale poporului nostru. Fac trafic de coruptiei si promovarii de organizatii de crima in trafic de resurse umane si mai ales sclavia comerciala a devenit un reper de orizont de profit pentru elitele penale si cele comerciale . Este nevoie de un guvern serios si care sa ofere un nou cadrul fundamentala de politica loiala pentru alegatorii, si ma ales sa fie cu chef de a rezolva toate promisiunile electorale, sa devina legii normative . Toate guvernele PSD si ALDE, si alte partide politice au declarat prin liderii partidelor parlamentare, ca vor acorda 6 la suta, pentru sistemul de educatiei, iar azi se afla la sub 3 la suta, cel mai mic bugetare de stat in dezvoltarea resurse umane.

 

 

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor