SE DA O LUPTA POLITICA TOT MAI GREA

Jucatorii penalii de azi de la guvernarea lor infecta si nociva, a lansat un guvern de curve penale si jeguri ales sistemului securist din regimul comunist. Securitatea regimului penalilor este din nou la guvernare care cere drepturi si lipsa de program de tara pune tara in cel mai mare pericol. Guvernul PSD/ALDE nu vrea de loc drumuri, spitale regionale si vrea miliaone de romani cu cele mai mici venituri, fiind cele mai mari cresteri de venituri.

Guvernul tuturor penailor de lic, asiguara in continuare ca regimul PSD, este chemat sa administreze afacerile de coruptiei si fiind cel mai important proiect al programului de guvernare dupa ce a schimbat tot mai multe guverne. Avantajele politice si alterntaiva politica, este acum schimbarea guvernului PSD, deoarece nu are de loc proiecte si viziune de tara, astfel lupte grele in PSD acum este privatizarea Statului romna, si se guvereaza ca pe persona fizica.
Milioane de romani, nu mai au de loc incredere de loc in clasa politica, nu post gazi lideri politici seriosi, astfel incat Programul de guvernare cu care gireaza baronii PSD. este pentru intemierea regimul penelilor cei mai rai. Guvernul PSD 3, este un guvern de firma mica, astfel incat nu are de loc un program de tara, nu are de loc masurile sociale si fiscale la realitatea economica, insa, criza economica este gestionata de patronii politici penali, cu dosare penale pe rol, care au schimbat jocul politic, ci vor sa devina cu procurorii. Statul roman acum are crize economica, miliaone de romani sunt la zona de poverile fiscale de lux, sunt noi taxe pe piaata economica, iar firmele fantome sunt la zona in evaziune fiscala, cu munca la negru, si nu achita de loc taxele si impozitele pe lucratorii.

Andministrarea Guvernului Romania nu este de loc la guvernare prin impostori si vanzatorii de carne vie, care au singura precupare, de promovarea saraciei extrema si in vederea exploatarii de milioane de romani la zona comertului de sclavii. Regimul tuturor penailor de 30 la ani, in vietii publice din Romania au consacrat idea ca trebuie sa distruga destinele romanilor,iar rezultatele se vad ca nu avem de loc partidele politice loiale si care sa lucreze la buna guvernare. Guvernul PSD, este un guvern subdezvoltat politic si economic, nu au guvernat de loc pentru cresterea salariilor si pensiilor, au taiat miliarde de euro, de la zona investitiilor startegie si acum Romania este in aer.

Se promoveaza persone publice penale care nu au de loc capacitatea politica si publica, ci se pune accent pe distrugerea economiei si resursele umane ale tarii. Exploatorii locuratorilor de pe piata muncii este singurul program care este un tratament politic al regimului penale, insa, nu mai avem insistutii publice, sa protejeze pe romanii, iar politicienii locali si parlamentarii coalitii guvernamentale au generat din nou firmele fantome si securiste, este de fapt monstra Guvernului PSD.

 

In anul 2018, Romana nu are de loc un Guvern pentru rezolvarea problemelor reale si combaterii evaziunii fiscale si un Guvern cu proiecte si noi locuri de munca, in vederea reducerii locurilor de munca la sub 100 de euro pentru o luna. Clasa politica se tranforma, intr-o anexa a marcenarii si resturile politice intelectuale si care sunt expirate la guvernare, confirma ca sunt la Guvernare sa mai creze alt Guvern mai infect si mai penibil de cat toate guvernele anterioare. Modernizatrea sistemului de valorii si partidele politice nu este o victorie politica de la Revolutia din 30 de ani, 11 ani de la aderarea Romaniei la pas in pas, spre vallorile europene si consacrarea drepturilor si libertatilor fundamentale. Zi de zi, vedem cum Guvernul PSD /ALDE, duce lupte grele impotriva Statului de drept, impotriva procurorilor si le taie toate lefurile si aduce noi bome penale sa exploadeze deasupra guvernarii.

O tara din Uniunea European, are nevoie de un sulf nou si o noua republica si reviziunerea clasei politice de la zero, noi ne confruntam cu cele mai grave probleme, dar partidele guveramentale, se afla acum cu mafile de cartiere cele mai periculoase astfel incat standardele bunei guvernzari si punctele din programul de guvernare si politic, sunt de loc onorate si marile promisiuni politice au devenit scut si sistem de elite penale si lipsite de integritate, loialitate si buna guvernare pentru milioane de romani. Avem nevoie sa fie un Guvern pentru milioane de noi locuri de munca , pentru cresterea nivelului de tari si pentru generarea de modernizarea economiei vietii publice si lansarea imediat a clasei de mijloc.

 

 

 

 www.ziarulviitor.ro
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !