SE DA O LUPTA POLITICA TOT MAI GREA

Jucatorii penalii de azi de la guvernarea lor infecta si nociva, a lansat un guvern de curve penale si jeguri ales sistemului securist din regimul comunist. Securitatea regimului penalilor este din nou la guvernare care cere drepturi si lipsa de program de tara pune tara in cel mai mare pericol. Guvernul PSD/ALDE nu vrea de loc drumuri, spitale regionale si vrea miliaone de romani cu cele mai mici venituri, fiind cele mai mari cresteri de venituri.

Guvernul tuturor penailor de lic, asiguara in continuare ca regimul PSD, este chemat sa administreze afacerile de coruptiei si fiind cel mai important proiect al programului de guvernare dupa ce a schimbat tot mai multe guverne. Avantajele politice si alterntaiva politica, este acum schimbarea guvernului PSD, deoarece nu are de loc proiecte si viziune de tara, astfel lupte grele in PSD acum este privatizarea Statului romna, si se guvereaza ca pe persona fizica.
Milioane de romani, nu mai au de loc incredere de loc in clasa politica, nu post gazi lideri politici seriosi, astfel incat Programul de guvernare cu care gireaza baronii PSD. este pentru intemierea regimul penelilor cei mai rai. Guvernul PSD 3, este un guvern de firma mica, astfel incat nu are de loc un program de tara, nu are de loc masurile sociale si fiscale la realitatea economica, insa, criza economica este gestionata de patronii politici penali, cu dosare penale pe rol, care au schimbat jocul politic, ci vor sa devina cu procurorii. Statul roman acum are crize economica, miliaone de romani sunt la zona de poverile fiscale de lux, sunt noi taxe pe piaata economica, iar firmele fantome sunt la zona in evaziune fiscala, cu munca la negru, si nu achita de loc taxele si impozitele pe lucratorii.

Andministrarea Guvernului Romania nu este de loc la guvernare prin impostori si vanzatorii de carne vie, care au singura precupare, de promovarea saraciei extrema si in vederea exploatarii de milioane de romani la zona comertului de sclavii. Regimul tuturor penailor de 30 la ani, in vietii publice din Romania au consacrat idea ca trebuie sa distruga destinele romanilor,iar rezultatele se vad ca nu avem de loc partidele politice loiale si care sa lucreze la buna guvernare. Guvernul PSD, este un guvern subdezvoltat politic si economic, nu au guvernat de loc pentru cresterea salariilor si pensiilor, au taiat miliarde de euro, de la zona investitiilor startegie si acum Romania este in aer.

Se promoveaza persone publice penale care nu au de loc capacitatea politica si publica, ci se pune accent pe distrugerea economiei si resursele umane ale tarii. Exploatorii locuratorilor de pe piata muncii este singurul program care este un tratament politic al regimului penale, insa, nu mai avem insistutii publice, sa protejeze pe romanii, iar politicienii locali si parlamentarii coalitii guvernamentale au generat din nou firmele fantome si securiste, este de fapt monstra Guvernului PSD.

 

In anul 2018, Romana nu are de loc un Guvern pentru rezolvarea problemelor reale si combaterii evaziunii fiscale si un Guvern cu proiecte si noi locuri de munca, in vederea reducerii locurilor de munca la sub 100 de euro pentru o luna. Clasa politica se tranforma, intr-o anexa a marcenarii si resturile politice intelectuale si care sunt expirate la guvernare, confirma ca sunt la Guvernare sa mai creze alt Guvern mai infect si mai penibil de cat toate guvernele anterioare. Modernizatrea sistemului de valorii si partidele politice nu este o victorie politica de la Revolutia din 30 de ani, 11 ani de la aderarea Romaniei la pas in pas, spre vallorile europene si consacrarea drepturilor si libertatilor fundamentale. Zi de zi, vedem cum Guvernul PSD /ALDE, duce lupte grele impotriva Statului de drept, impotriva procurorilor si le taie toate lefurile si aduce noi bome penale sa exploadeze deasupra guvernarii.

O tara din Uniunea European, are nevoie de un sulf nou si o noua republica si reviziunerea clasei politice de la zero, noi ne confruntam cu cele mai grave probleme, dar partidele guveramentale, se afla acum cu mafile de cartiere cele mai periculoase astfel incat standardele bunei guvernzari si punctele din programul de guvernare si politic, sunt de loc onorate si marile promisiuni politice au devenit scut si sistem de elite penale si lipsite de integritate, loialitate si buna guvernare pentru milioane de romani. Avem nevoie sa fie un Guvern pentru milioane de noi locuri de munca , pentru cresterea nivelului de tari si pentru generarea de modernizarea economiei vietii publice si lansarea imediat a clasei de mijloc.

 

 

 

 www.ziarulviitor.ro
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!