NU SE IMPARTE NIMIC PENTRU MINE NIMIC

Codul de Procedura Penala si Codul de Procedura Civila din 1830, nu sunt de loc diferite in zile de astăzi, deci au valuri pline de penalii si care au amprenta decisiva in vederea amestecului politicului in bucataria independentei Drepturilor Omului. Avem independenta Justitiei si nu este independenta procurorilor si judectorii, ca se lasa sub influenta politicului de azi.

Cand a fost dezbaterea despre bani pentru marile domenii publice in Romania, cei care vorbesc si conduc Romania in numele milioane de romani nu au de loc bani. Dupa judecata politica si situația precara deosebita de fragila in mediul rural si cu zero cresterea economica si industrializarea economiei a tarii, situatia social politica a oamenilor sub nivelul de trai a fost boicotata de tratament discriminatoriei in comparatie cu discursul printat de ieri de doua ori si cu alegerea jurnalistelor pe sprâncene.

Prestațiile politice pentru cei doi sunt diferite de idei si de drum, numai timpul stie ce este de facut. si incerc sa explic in cuvintele de mai multe pro avand doar doi politicieni ramași in curs pentru sa lucreze in numele Romaniei, președintele actual? si actualul premier ? Prestația celor doi, a fost destul de formidabile si vor fii decontate foia de parcurs de către milioane de alegători ce vor vota la urne si vor pune adn-ul lor.

Tonificarea profesiei de marii manipulatori de idei si iluzii politice sunt la moda in pragul alegerea de stat. Au fost aruncate miliarde de euro cu cheltuirea banului public pe diferite spoturi electorale si materiale electorale ce sunt destul de mult in afara legii, din partea celor doi ramași candidați pentru urne. Dar nici un candidat nu respecta lege. Acum ca guvernul meu, are toata puterea publica in Romania ar putea sa pice examenul si sa nu va ramane pana la alegerile parlamentare din anul 2020.

Lumea din Romania este sub stratul sub existenta si nu mai au de mult timp bani pentru viata si demnitate. Cand a fost vorba despre creșterea indemnizațiilor pentru demnitar, au beneficiat de mii de creșterea semnificative pentru ei, cand vedeți ca sunt milioane de romani amărați acei care au sub o mie de lei si câteva sute de lei pentru o luna, si plus zero locuri de munca si așezăminte sociale, nu le pasa niciunui candidat din cursa de alegerile Presidential pentru noiembrie 2019. Sclavii de romani vor vota din nou sa fie slugile politicienilor penali si boieri ai evului mediului si care vor sa devina șefii pe bordeiele de prostituției si sclaviei moderna sociala la made Romania.

Sub toate privirile, ea a trecut examenul cu conferința de presa pentru un nou incept. A planificat cu o jumătate de tp ideea ca Johannis nu poate sa mai rămână la Palatul Cotroceni, si locul lui este sa devina premier? Studenții pe vreme lor de caritate politica pentru Romania, avea o portavoce vocala si erau pentru schimbarea unui sistem corupt pana la colonul oaselor, si corupții isi votează din nou pensiile si alte privilegii, pentru ca nu exista opozitei contra puterii politice meschine si corupta de la vârful de lance si la toate primăriile din Tara . Ce m-a deranjat destul de mult este ca nu am fost la Parlament si care nu am putut lua o atitudine când politicienii au un tupeu mare sa isi bată pe fata joc de mii de jurnaliști , in ideea de apărării libertatea de exprimare si independenta presei nu se vinde si nu sunt produse politice la second hand .

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro