SCHIMBARE POLITICA IN CONTINUARE

 

Schimbarea in România din punctul de vedere politic, de la alegerile prezidentiale in anul trecut, a anul 2014, produce multe efecte politice pozitive, pe plan extern, pentru crearea de noi alternative de guvernare in mediul rural şi urban, din partea presedintele tuturor românilor, care intru-un adevar prevede milioane de viziunii de lungă durată şi durabile.

Deci, cu cât socialistii din România sunt la putere, ca atat va pierde toată puterea şi noile alegerile din anul viitor, precum anul 2016, deoarece ei nu au oferte politice de bună calitate, adică nu sunt cu alternative la guvernare in anul curent, si isi bat joc, de soartă milioanelor de românii cu drept de vot, prin a vinde ce mai produce sărăcia românilor la cresterea coruptiei şi sclaviei severe din partea vânzătorilor de tara, de la puterea executivă şi expresia politica in actuala majoritate parlamentară.

 

 

România are nevoie din partea tuturor parlamentarilor din Parlament, cu toate grupurile parlamentare, să producă un guvern care să lucreze cu reforme şi proiecte de dezvoltare şi cresterii economice ai nivelului de trai, care să oprească valul mare de românii cu drept de vot, să emigreze in afara tarii, din cauza Guvernului Ponta 4, care nu creează politicii economice si sociale, de generarea de oferte de muncă de cate sunt nevoie pentru România.

 

Puterea la nivelul national este extrem de divizată, care se vede că nu sunt cu progrese puternice in dezvoltarii şi cresterii de noi proiecte strategice, privind dezvoltarea infrastructurii economice locale şi de regiune, astfel incât Guvernul Ponta 4, bloghează toate investitiile in materie de dezvoltare ai cresterii economice, să nu producă locuri de muncă de bună calitate, insă să facă afacerilor de coruptie cu toti politicienii care sunt sub guvernarea şi politica ale celui mai corpt ţi corupt regim politic, care nu se mai termină, să nu mai facă afacerile de coruptie cu statul român.

Schimbarea politica inainte?

 

Noul venit la puterea centrală, din partea alegerilor prezidentiale Klaus Iohannis, şi propune să facă o nouă politică prin schimbarea legii fundamentale, in mai bine şi prosperă,care să prevadă masuri pozitive din punctul de vedere politic.  Da, redresarea economică în România nu este de bună calitate, deoarece avem un Guvern care este la guvernare cu numai penali, care nu are programe serioase, de guvernare la actualele probleme regionale ale tarii, de la lipsa locurilor de muncă şi lipsa de reformelor fiscale, care nu sunt la putere in guvernare executivă.

 

 

 

Rata ridicată pentru somajul in toată România, deoarece Guvernul Ponta 4, nu creează locuri de muncă in special pentru tinerii români, deoarece nu asigură infrastructura de muncă pentru toti românii. Generarea de locuri de muncă de câte sunt nevoie pentru România pentru romanii, nu prevede Romania din cauza Guvernului, care nu au elemente legislative, privind relansarea ofertelor de munca, insă ca milioane de romanii in special tinerii, să construiească un alt viitor in afara tarii, din cauza Guvernului, care stie doar să fie impotriva locurile de munca bine plătite, adica toate fabricile si uzinele, ale statului roman, să fie la fier vechi, cara România nu mai are nicio frabrica sau uzină,  care insemna locuri de muncă.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.