SCANDALUL TOT MAI BINE PROMOVAT DE PARTIDELE DE LA GUVERNARE

Romania are parte de cea mai mare criza politică şi mai bine spus economice din partea actualei majoritaţii parlamentare de 2014 la suta, precum partidele private, PSD, PNL şi alte partide mai mici, care vor numai ciolan de lux, din partea statului roman, care este reprezentant de 19 milioane de romanii în continuare.

Actuala majoritate parlamentară de 2014 la suta, promovează cel mai mare scandal politic, pentru alegerile anticipate, pentru o noua criză guvernamentală, pentru că au fost aleşi de milioane de romanii sa guverneze acestă ţară împotriva creşterii economice cu accente pentru reducerea de noi oferte de muncă.

 

Potrivit partidelor din sub umbrela politică USL, printre care PNL şi PSD cu partide de 1 la suta, care timp de doi ani de zile, de când se află la puterea executivă şi legislative comună, nu au guvernat niciodată ţara lor mama şi tata cu programe economice, prin nu oferte legislative din cadrul Parlamentului al României.

 

Toate problemele care sunt din criza financiare şi sociale în continuare, sunt în exclusivitate din cauza partidelor private, care işi permit să fie tot timpul deasupra Legii fundamentale, pentru  a vinde tot mai mult din Romania, ce mai este de vândut, pentru activarea sclaviei modernă, prin pierderea de romanii din Romania.

 

Majoritatea parlamentară de 90 la sută, nu are în vedere dispusele din zona publică, care afectează mediul de afaceri, prin inventarea de noi taxe şi impozite, astfel însă Guvernul Victor Ponta 2, promovează acest scandal de noi funcţii, pentru desemnarea Guvernului Victor Ponta 3.

 

Romania are o clasei politice de mâna a doua, care se vinde pe gratis, precum interesele statului roman, reprezentant de 19 milioane de romanii, pentru ca scandalul pe banii romanilor, să fie permanent cine se află mai mult, deasupra tuturor legilor, pentru ca vânzarea  României, cu toate interesele naţionale pe nimic, să fie administrate de politicienii din cadrul partidelor private, să se îmbrace tot mai mult în haine de miliarde de euro, pentru ca în continuare milioane de romanii să rămână fără locuri de muncă prin toată Romania.

 

Politica după numai interese de partide private de la clientela politica, să fie plină de politruci, este promovată şi pentru fraudarea alegerilor europene din 25 mai 2014, din partea partidelor din arcul guvernamental.

 

Toată această mizerii politice din urma crizelor politice şi economice, prevede din cauza că un număr mare de romanii au votat în masă, cu această alianţa politică USL, şi în varianta USD, care nu prevede şi un partid de dreapta, au fost onorate de romanii pentru ca aceste partide private, pline de baronii care au dosare penale pentru corputie, au avut accent pe creşterea poverii fiscale şi peste 10 milioane de romanii care nu au locuri de muncă, în continuare.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro