SCANDAL POLITIC FOARTE MARE PENTRU PUTERE

 

 

Senatorii şi parlamentarii s-au certat, azi, pe tema vacanţei parlamentare pentru campania electorală să fi mai mare, şi să înceapă activitatea legislativă, în anul viitor, şi nu după alegerile prezidenţiale din 16 noiembrie 2014, având în vedere ca campania de alegerile fundamentale, prevede 30 de zile, şi nu peste 70 de zile, aşa cum au prelungit vacanta parlamentară parlamentarii ai puterii, pentru ca regimul PSD, să fie la toate butoanele politice din partea statului român.

Parlamentarii din cadrul Parlamentului ai României, au suspendat activitatea Parlamentului din cele 17 comisii de specialitate din cadrul Senatului şi Camerei Deputaţilor, cu peste 2000 de funcţionarii publici pentru ai activa în campania pentru alegerile prezidenţiale şi ca se doreşte ca Parlamentul să nu legifereze legii, , întrucât să rămână sluga politică al celui mai slab guvern care provine dintr-o majoritate parlamentară foarte dezbinată şi cumpărata din banii din indexarii poverii fiscale, pentru desemnarea Guvernul Ponta 3, de la PSD, care nu prevede stabilitatea economică şi programe de specialitate, pentru atragerea de noii investitorii străină în România.

 

 

 

Primul tur de scrutin al alegerile prezidentiale este programată în 2 noiembrie 2014, iar al doilea tur de scrutin este pe 16 noiembrie 2014. România a ajuns tara cu cea mai mică credibilitate politică şi care afectează cel mai mult stabilitatea economică din Uniunea Europeană şi de pe pieţele internaţioanle şi mondiale, din cauza Guvernul Ponta 3, care nu lucrează la eradicarea crizelor financiare şi sociale din viata Romaniei.

Politica guvernului Ponta 3, prevede zero putere economică, adică prosperitatea economică în buzunarele tuturor romanilor se află la nivel zero, deoarece a redus capacitatea de gândire ale intelectualilor din clasa politică românescă, asupra credibilităţii politice, pentru ca parlamentarii din actuala majoritate parlamentară, să lucreze după dictatura politică ai clientelei politice de la Palatul Victoriei, şi nu după mecanismele fundamentale ale statului român, fie şi din cadrul Parlamentului.

 

 

Guvernul partidelor private şi de cea mai slaba factură politică pe domeniile publice şi în parteneriat cu slugile politice din zona mass-media, conduce puterea legislativă, prin milioane de ordonanţe de urgenţă, care nicăieri în lumea asta guvernul nu respectă legile adoptate de către Parlament, deoarece clientela politică de partide private, este noua majoritatea parlamentară care subordonează pe România, la foamete şi sărăciei severă, prin viata milioanelor de romanii cu drept de vot, care au rămas pe drumuri cu fără locuri de muncă din cauza programului de guvernare al Guvernului Ponta 3, care cere numai taxe si impozite la fără număr şi zero infrastructură economică prin modernizarea creşterii economice şi sociale.

 

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro