SCANDAL LA PSD TOT MAI MULT DE CAND AU VENIT LA GUVERNARE

 

Cel mai mic partid politic si cu fara prea multe repere politice, politica o face sa faca nu mai scandal si sa isi promoveze lichelele pe functii publice, nu este destul ca au dosare penale in mod repetate, inca mai comite si alte jafuri publice din banii din bugetului de stat al statului roman. Partidul Social Democratic, ce este rupt de la zona reforma radicala social modern, nu doreste de loc armonizarea clasei de mijloc, fiind singurl partid ce isi doreste lupte impotriva salarii mari pentru functionari, si pensionari, si alte grupuri precare sociale. Sub guvernarea PSD-alde, Ploua tot timpul cu cresterii de taxe si impozite, impozitarea muncii tot mai mult, si zero pachete serioase si miliarde de euro, pentru chemarea investitiilor publice si crearea de altfel de locuri de munca cu norma intreaga.

Romanii, au de ales tot mai mult impotriva lor, de ce, pentru ca lucreaza toata politica ce este in tot mai mult scandauri politice si zero credibilitate a actului guvernamental, fiind ruptura serioasa intre promisiunile electorale si programul partidul politic la afacerile politicilor publice. Guvernul PSD, si toate guvernele venite dintr-o majoritatea parlamentara tot mai dezbinata la guvernarea legislativ, este cratoare de creatorii penalii pe functii de ministere publice si ce ce ocupa cu jocurile politice tot mai jegoase si lipsite de credibilitate publica. Nu au facut de cat sa duca o egalitate sanse reduse  de drept si cresterii economice spre luptele de strada si distrugerea casei de mijloc, prin servicii sociale si securitate primara tot mai scumpe si ne acoperite de loc de contractul civil.

Credem ca nu mai avem de alES? Cand se duce luptele politice din banii contribuabilului in folosul clientelei politice personala, partidul care se afla de doi ani la guvernare si-a dovedit singur in fata milioane de romani, ca nu face mai multe de doua parale. Vrajitoarele s-au paruit din nou si merg ptr.guvernare cu seful varjitoarelor si mai penalilor si cozii de topoare si mai ales protejarea clanurilor mafiotice politice care fac afaceri subterane si odioase cu toate contractele publice de achizitii guvernamentale sub Guvernul milosteniei penale . Guvernul PSD , trebuie sa plece cu toate fantomele si vrajitoarele care fac scut in fata liderul penalilor cu fara capacitatea politica sa isi onoreze promisiunile electorale cu planul politic de cand ai aterizat la guvernare toate guvernele expirate.

Vreau sute de milioane de copii care merg în străinătate astăzi pentru a rămâne în Romania, pentru tot timpul..
Dacă tinerii noştri studiază, muncesc şi fac copii aici, ţara o ia de la capăt. Este un proiect important si fundamental pentru o tara din UE 27, care nu trebuie asociat cu proiectele expirate ale partidelor de azi pentru ele la guvernare.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !