SAPUN POLITIC MURDAR

Nu poți avea de loc încredere în toate partidele politice fie cele din urma și cele pentru guvernarea lor care sunt cu zero principii, și sunt toate numai pentru interese pline și clica lor penala în forma calificata și ordinara. Toate evoluțiile de pe arena politica interna și din spatiul penalilor și prefăcătorilor de guvernare expirata, nu au cum sa  ai încredere în haina lor de animale penale.  Este o sigura alinata politica și toate sunt partide politice ce vor și ele miliarde de euro de la guvernele PSD-ului și LADE.

Despre embargoul politic și cum au fost făcute planurile politice sa trântească o guvernare care nu este de loc buna și proasta și care ar trebuie sa facă ceva mai bine la guvernare, sa le d-ea i n gura celor din aripa trompetele opozitei.

 Opozita politica în România se lupta intre doua clanur-i politice, fie una de tip moderat și una de mostra progresista, pentru a lua profitul din alegerile europene din europene. Liderii ai opoziției care încă nu sa sculat din beția succesul autohton au acum o noua marioneta politica, care vor sa cânte oda penalilor. 

Lucrurile în viata politica din România stau cu totul astfel iar alegătorii nu cunosc de loc adevăratele batalii politice, ce sunt tot mai lipsite de calitatea politica . Alegerile anticipate sunt anunțate de știți și comentări ale analiștilor politice, nu pentru ca nu ai liderii politici și ai resturi de cozii de topoare care se dau mare ca ei sunt marea schimbare politica durabila. Împotriva formarii unui guvern de tip USD-PNL, sunt chiar liderii marilor partide politice ce vor sa urce biruri și taxe scumpe, la capăt de locuitor, în afara impozitului pe profit.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro