SALARII MARI, VOR TOTI ROMANII IN CONTINUARE

Salarii mari, vor toti romanii cu drept de vot, deoarece sunt in prezent, peste 10 milioane de romanii cu drept de vot, in tara lor mama, care au cele mai mici venituri din partea Sectorului private, de la partidele politice si private, de la guvernare si care nu promoveaza un cadrul-normativ, privind dezvoltarea cresterii economice in continuare.

Milioane de romanii cu drept de vot, sunt la zona de cele mai mici venituri, la nivelul pensiilor din Romania, astfel incat tot mai multi romanii au plecat din tara lor mama, in continuare, la munca prin strainatate din cauza salariilor de sub 200 de euro, pentru o luna de zile, si Romania ramane fara romanii cu drept de vot, in anul 2013 din clubul Uniunii Europene.

Reducerea fiscalitatii fiscale la zona muncii nu va fi in continuare adoptata, pentru anul viitor, astfle insa Guvernul USL, promoveaza evaziunea fiscala si munca la negru, prin toata Romania, deoarece tot mai multi romanii tineri, sunt obligati sa munceasca in piata muncii externe, unde sunt oferte de munca la preturi de peste 2000 de euro, bucata din partea celor care creeaza noi locuri de munca la toate buzunarele.

Guvernul USL, cu peste 400 de parlamentari si peste 21 de ministrii in guvernul Romaniei, in continuare nu tine de foame, pentru milioane de romanii cu drept de vot, care sunt la zona fara locuri de munca, din pacate, pentru tinerii romanii si pentru Romania.

Romania o duce si mai rau in continuare din cauza Guvernului USL, care nu pregateste reducerea de taxe si impozite, pentru lansarea de noi oferte de munca la milioane de romanii cu drept de vot, care sunt la zona fara locuri de munca in tara lor mama, si cu fara nicio sursa de venit din partea celor care sunt la guvernarea Romaniei, in anul 2013.

Noi cresterii economice pentru noi oferte de munca la preturi de inalta calitate, sunt in continuare la zona zero, deoarece nu se vede din programul de guvernare si politic al USL-ului, cu optimizarea de noi masuri de cresterea economice la peste 10 milioane de romanii care sunt la cele mai slabe prestari servicii economice si sociale, precum 200 de euro, pentru o luna de zile, din partea Sectorului privat, care beneficieaza de cele mai mari taxe si impozite din zona euro si non euro, pentru anul curent.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro