SA SE FACA FOARTE MULTE

Să se facă foarte multe lucruri bine trebuie făcute și importante pentru toată comunitatea românească, din partea Guvernului tehnic,  având în vedere că nu este dezvoltarea economică și care să producă creșterea nivelul de trai în România. S-a vorbit foarte mult, și nu sa onorat promisiunile electorale din partea fostei guvernării PSD, dar minte că există creștere economică, care de fapt, nu produce pe piața locurilor de muncă, niciun loc de muncă la peste multe milioane de români cu fără nicio sursă de venit, și de asta statul român, nu contribuie la dezvoltarea socială prin investiții mari în zona infrastructura economică, pe bună dreptate. Despre că rolul investițiilor publice și private, gândea la dezvoltarea nivelului de trai. Deci, guvernul PSD tot timpul a fost cel mai corupt regim politic și care a fost împotriva investiții publice sau private, care prevede securitate socială mai mare și acum nu avem un guvern politic doar până la alegerile parlamentare din anul 2016.

Actualul Guvern, susținut de majoritatea parlamentarilor este o alternativă mai bună  față de guvernarea PSD,  dar trebuie să fie un guvern cu obiective mari și de guvernare și care programul lor de guvernare să fie fundamentul problemelor sociale și economice conform realitatea socio-umană de pe teren.  O clasa politică va fi mai stabilă și  cu soluții rezonabile, pentru partidele politice, atunci când se face reformarea și modernizarea infrastructurii politice să fie deschise și echitate politică.

Acest Guvern tehnocrat trebuie să rămână până la alegerile din 2016, când partidele politice și parlamentare se declară că sunt împotriva luptei corupției politice și afacerilor economice cu lideri de afaceri, la afacerilor de corupției publice. Problemele clasei politice sunt în viața socială și politică actuală, care recurg împotriva modernizări și creșterea de dezvoltarea relativă a creștere economică și socială, încercând astfel să producă multă sărăcie și corupției și lipsa din nou de multe milioane de noi locuri de muncă de prima mână în mediul rural și urban.

Acum se vede că se fac schimbări importante pe sfera politică, până când partidele politice, sunt în stare să producă un guvern politic. Puterea executivă, trebuie să comunice cu problemele social-economice tendințe conservare și conservarea lor pentru promovarea de noi reforme economice de dezvoltare durabile. Milioane de români cu drept de vot au nevoie de partide politice, să fie la muncă în folosul comunității noastre și să nu mai facă clientelă de partide private, care să nu audă de problemele oamenilor, care sunt expresia celor care nu au guvernat de loc și care nu au avut gânduri bune, de loc pentru această tara.

 

Pentru lucruri fundamentale cu deschiderii spre majorarea costurilor sociale și cooperare de securitate de sănătate, e nevoie de acest lucru prin mai multă autoritate de securitate socială și  care să monitorizeze toate coeziunile socio-umane. Subdezvoltării  sociale și umane, este că nu ar trebuie să repete acest Guvern tehnic, ce a facut tot mai rău toate guvernele care s-au perindat la guvernare, după afaceri pentru corupție cu statul român care este omul.  Clasa politică se schimbă prin alegerile electorale prin vot, care schimbarea e necesară și care angajarilor social-politice specifice astazi românesc explică de ce este nevoie de altfel de tip de politică pe arena politică în România.  Analiza evenimentelor politice se reflectă foarte atent în zona de producerii ai noi ordinii în mișcări politice durabile, care vor avea efecte pozitivă asupra modernizări de creștere economică în viața socială de fiecare zi de zi pentru oameni.

Dacă erau alegeri anticipate costa foarte mult și aduce un alt nou Guvern mai penal și corupt de cât toate regimurile politice de marca PSD și cu partide mîrunte și care protesta în fiecare zi la guvernare împotriva românilor.  Trebuie să reținem însă că, mai ales de toate avem un guvern nou prin programul de guvernare care nu este politic de loc și vine de la firul ierbii. De fapt, dacă se lucrează pe zona toată în dezvoltarea economică și socială, nu vor mai fi mari probleme sociale și milioane de români care lucrau cu venituri scurte.  Puterea este puterea oamenilor care au dreptul să fie cu un guvern care este mai aproape de toți oamenii fie din tara și din Diaspora.

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor