SA NU PLECE PSD DE LA GUVERNARE SI SA FACA DEZASTRU IN TOATA TARA

Sa nu plece PSD de la guvernare si sa ramana la guvernare pentru mai multe dezastre politice si economice. Deoarece nu avem alternativa politica durabila si cioban la guvernare. Lipsa de cresterea economica si de fondurile europene prin lipsa de infrastructura de autostrazai, cai ferate si lipsa de milioane de locuri de munca la nivelul rata somajului in randul tinerilor si cu studii superioare, sunt unele dintre marile probleme ale sistemului politic. Guvernul PSD/ALDE au anuntat ca nu vor creste de loc gradul de proiecte europene si astfel incat Programul de guvernare este doar pentru pomeni electorale. In anul 2018, marele partid impotriva Romaniei psd, se pregteste sa raman la guvernare sa aduca mai multa saracie si milioane de romani cu zero venituri.

Singura tara europeana care nu are o economie libera si nu ofera democratiei economica la nivelul altor state membre ale Uniunii Europene. Economia romaniei se manca cu multa saracie de toate felurile, este intr-o stare precara si nu produce de loc proiecte economice grele si produce efecte devastatoare pe un termen foarte lung si periculos. Prezentul Programului de guvernare pentru bugetului de stat in anul 2018 a fost construit extrem de prost si nu ofera de loc loc la cererea de noi proiecte regionale.

Coalitia parlamentara si care a propus sa ramana la guvernare sa bage Romania in cele mai inalte crize sociale si politice asupra multor domenii economice incala tot mai mult toate tratatele de aderare si umba cu cersitul la cosul de cumparaturi. Imaginea Romaniei sub guvernele PSD si pentru GuvERNUL psd DIN 2012 plus 2018, a redus indiciile de dezvoltare macroeconomice si incala in mod repetate toate drepturilor omului . Intructat mai prevede ca proiectul de guvernare sa taie peste 3 milioane de pensii mai mici, parca ar fi mai mari si sa vina la guvernare alte milioane de romani sa voteze cu penali pentru functii publice colorate si desenate in forma penala. Nu exista nicio cresterea economica din Programul de guvernare al PSD/ALDE si toate partidele politice utra uzate de democratiei politica interna, deoarece au indatorat Romania cu inca 20 de miliarde de euro, pentru a face afaceri politice cu clientela penala si care guverneaza doar pentru o clica de gunoaie politic.e

Informatiile de mai sunt arata cat de slaba este motorul de  cresterii economice, care toti factori si mediul de afaceri din aceasta tara, nu are de loc alternative politice. Mai rau este ca este un proiect de guvernare care spune ca aduce bunastarea sociala si reforme sociale dar ca ele sunt tot mai grave asupra 18 milioane de romani. Guvernul PSD/ALDE au miniti si nu vor proiecte regionale si nu ofera de loc transparenta bugetara pentru costurile cu personalul de specialitate din unele ministere si serviciilor secrete. Acest Guvern nu are capacitatea politica sa guverneze nu prevede o lupta politica sa tina cont de lipsurile mari din economica din Romania care a distrus inca 20 de ani din viata acestui popor.

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???