SĂ GĂSIM ŞI NOI PUTERE ECONOMICĂ

 

Să găsim şi noi putere economică, prin creşterea economică prin creşterea nivelului de trai, de bună calitate, care să producă creşterii economice şi libertatea socială, cu milioane de locuri de muncă noi, de înaltă calitate şi sigure, pentru cetatenii români, pentru viitorul lor în toată România tuturor românilor, deoarece guvernarea Ponta 4, care nu vrea să plece de la guvernarea baronilor de partide private, din puterea executivă, nu prevede în anul 2015, să aducă  stabilitate politică şi asupra economiei.

Guvernarea baronilor ai celor mai multe partide la guvernare, în anul 2015, nu au numai programe de guvernare prin clientela politică de partide private, deoarece sunt singurele lor programe de politică, ai partidelor de slabă factură politică, întrucât programele lor de guvernare, sunt guvernarea baronilor şi extinderea sclaviei şi corupţie, care sunt expresia lor politică şi care se manifestă în această societate.

 

 

România are nevoie pentru anul 2015, de un nou Executiv, care să muncească, cu lansarea viziunilor economice şi financiare, pentru a evita noua criza economică, care vine din lipsa programelor de guvernare, care cuprinde reducerea poverilor fiscale, şi combaterea guvernului personal, care este un focar de lipsa de instabilitate economică, şi nu prevede programe de extinderea infrastructurii economice şi noi proiecte de modernizarea infrastructurii rutiere şi economice, de care cere de urgenţă România pentru anul 2015, la milioane de românii cu drept de vot, şi cu fără locuri de muncă, de cauza Guvernului, care nu vrea să guverneze această tara.

 

Noul Guvern, care are oamenii buni pentru o guvernare mai bună, trebuie să se angajeze din punct de vedere politic, la relansarea economică pe calea naturală, şi să îşi zidească un nou zid cu programe de optimizarea cresterii economice şi a ritmului creşterii nivelului de trai, în care să genereze energie politică sau o noua viziune de ţara.

 

 

Noua Politică trebuie să producă stabilitate de guvernare economică şi la nivelul înalt, care să atragă o noua voce puternică din punctul de vedere economic, la cea mai mare ordine economică mondială, la care România să fie cu oferte economice  şi Nu să fie sluga partidelor politice, care prevede numai proiecte de slabă  calitate democratică.

 

Creşterea economică şi politică pentru anul 2015, se ridică la căderea economică şi al nivelului de trai, la sub nivelul Uniunii Europene, deoarece milioane românii cu drept de vot, sunt cu fără o sursă de venit din partea Guvernului, pentru că guvernul nu creează locuri de muncă, pentru tinerii români, iar creşterea politică asupra democratizării electoratului român, la procesele de politică în societatea noastră, se manifestă la un procent de 51 la sută.

 

ZiarulViitor.ro

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.