SĂ FII DIFERIT, ESTE CEVA FOARTE MINUNAT ÎN CONTINUARE

Fă bine ori de câte ori poţi. Răul pot face toţi, Binele doar anumite persoane au privilegiu să facă şi să aducă un strop de fericire la persoanele care au nevoie. Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic.

Doamne, înainte de a mă proteja pe mine, ajută-i şi protejează-i pe toţi cei pe care îi iubesc. Viaţa te pune la încercări, dar Dumnezeu te ajută să treci peste ele. Nu -ţi dori bogăţii şi succes, doreşte-ţi sănătate, linişte, fericire, iubire şi vei fi un om împlinit.

Dacă i-am mulţumim lui Dumnezeu pentru tot ce face pentru noi, nu mai avem timp să neplângem. Nimic nu este imposibil pentru o inimă credincioasă. Unii oameni apar în viaţă ta ca o binecuvântare. Alţii, ca o lecţie, deci fiecare om are un rost, în această viaţă aşa de mult frumoasă.

Când Dumnezeu îţi ia ceva din mâna, nu te gândi că te pedepseşte. Poate îţi lasă mâinile libere pentru a putea prinde ceva mai bun. Dumnezeu tot timpul ne trimite darurile sale cu o bucurie mai mare decât cea cu care le primim noi.

Atunci când un capitol din viaţă mea s-a sfârşit, Dumnezeu mi-a dăruit un nou început. Un om tare, când este lovit, işi sporeşte puterea. Până acum oamenii n-au găsit alt drum spre adevăr decât greşeala.

Când viata ţi se pare grea, iar tu vrei să izbuteşti, trei arme trebuie să ai, să uiţi, să ierţi şi să iubeşti. Fiecare sfârşit are un trecut, fiecare păcătos are un viitor, deci omul moare la 30 de ani, şi este îngropat la 70 de ani, asta este viaţa.

Mai presus de toate, să aveţi o dragoste fierbinte unii pentru alţii, căci dragostea acoperă o sumedenie de păcate. Nu trăi ca să-ţi fie simţită prezenţa, ci ca să-ţi fie simită absenţa, precum trăieşte o viaţă de om, care să lase ceva în urma ta, adică doar viziunile tale.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.