SA DISCUTAM DESPRE PENALII MITOMANII

Liviu Dragnea centenar

Mesajul tovarășului Liviu Dragnea, liderul suprem al Grupării Infracționale Organizate, cu ocazia împlinirii centenarului în cincinal…

Publicată de PSD Jilava pe Sâmbătă, 1 Decembrie 2018

 

Să râdem cu penalii mitomani. Țineți minte că analfabeta pusă în funcția de prim-sinistru ia sfaturi economice de la infractorul ăsta. Să vorbim tot mai mult despre elitele penalilor de azi la guvernarea lor tot  mai ieftina si ne productiva din punctul de vedere al programului de guvernare ce a devenit un joc sub numele tuturor penalilor de la 100 de ani, de la realizarea statului bunastraii penalilor pe functii publice si la fara numar. Toti penalii de la guvernarea lor personala a fost , huiduti in piata publice de 1 decembrie 2018, dupa cele mai multe discursuri mizerabile si pline de minciuni. Popor roman sa fie condus tot mai mult de penalii, pentru functii publice si sa ne batem joc de el, pentru ca nu are de loc studii superioare, cand voteaza pomeni electorale si fara ca natiunea romana, sa aiba cu adevarat o alternativa politica capabila.

Cinstea inainatsilor lor. Rusine Noua! In anul cel mai mare politic, al Centenarului , Romania are o elita de penalii si care sunt de gen masculin si feminin, precum un premier care nu face fata functie de premier, controlat de o banda de infractorii si care ne vine toate resursele umane si financiare, pentru avansarea crizelor sociale si munca ieftina pe piata muncii si sero educatiei de calitate .

Liderii Grupurilor de Infractorii au lansat alte noi promisiuni electorale iar morfologie , cu organizarii de alte noi clanuri pe langa guvernarea tarii se afla in afara partidului infractorilor. PSD-ul a devenit un partid anteeuropean si care se ridica sus deasupra valorilor penalilor sa fie pe functii publice. Liviu Dragnea sa lupta pentru partid sa ramane la guvernare si sa fie la sub 10 la suta, pentru alegerile ce ar urma sa fie organizate in Romania. Un partid de loc modern si lipsite de antisocialist se pretinde ca guverneaza si nici macar nu este de loc in la moda sa fie un partid al modernizarii Romaniei la 100 de ani de la Marea Unirii. PSD-ul in continuare prin trompetele penale nu isi revine de loc la guvernare si nu vrea de loc sa rezolve problemele tarii noastre, care le-au creat liderii penali de crearea numai grupuri de infractorii ce suge tot profitul statului roman prin cea mai mica crestere economica, neproductiva din punctul de vedere al noii creeri de noi locuri de munca de inalta calitate si sigure. Lipsa de credibilitate politica a partidelor de pe sfera politica, denota o mare lovitura politica imensa, ce impune noi masuri fiscale severe , precum lansarea de noi masuri de austeritate, de la taierii investiilor si pana la lupte grase impotriva anti-justitiei ce nu avem de loc acum, independenta si apararii procurorii europene de elitele penale ce sunt parlamentari, primari si consilierilor locali si judeteni, astfel protesteaza tot mai rau la reducerea decalajele de dezvoltare si sub dezvoltarea Romaniei pe toate planurilor europene.

 

 

www.ziarulviitor.ro

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.