S-A DECLANJAT UN NOU PLAN POLITIC

S-a decalarat planul pentru alegerile prezidențiale . Legături tot mai multe și strânse cu serviciile secrete în viata politica de guvernare și în jurul unor liderii politici și persoane publice cu multe servicii secrete. Folosesc serviciile secrete sa cutremure opinia publica și unde pune in pericol instabilitatea politica interna. Liderii politici se folosesc de serivicile secrete pentru avantaje și spion politic intre taberele politice. În contextul în care cancerul politic este tot mai veninos, aceasta, sondajele sunt despre partidele politice și nu despre sondajele de opinie doare opinia publica nu face frate cu dracul. La cel mai mare nivel a ajuns unii liderii politici pentru manipularea alegerilor locale, alegerile parlamentare, care sunt destul de periculoase și fără machiaj politic.

Sunt documente ce atesta implicarea serviciilor la comanda politica fiind arma politica care deoarece, care unele institutii publice manipulează alegerilor în România, sa creeze multa instabilitate politica, pentru casa sa nu se guverneze prin guvernele din Parlamentul ROMÂNIEI, ce conduce târa, Cutremur destul de radiat în generația de lipsa de elitele politice la guvernarea de doi lei, ce administrează taxe și impozitele tuturor romanilor, iar guvernul de azi, nu este de loc în stare și nu are persoane capabile sa genereze investiți publice de la fondul social de stat în anul 2019.

O guvernare cu prea mica instabilitate politica care doarme noapte și nu este de loc pregătita pentru moțiunea de cenzura căderea alternativei politica , corecta, drojdia sa fie josnica și parșiva. Alternativa alegerilor europene din 2019, a fost un val de apa care a fost la guvernare și ce vinde iluzii și se prostitueaza făcând guvernele tot mai neserioase si in serioase, din toate bordeiele de pe marile bulevarde ale partidelor lipsite de un program politic serios,viziunea liderilor politice cu fără chef de guvernare și sa lucreze în serviciul public și mai ales se completeze fixa de parcurs după logarea de noi contracte publice, cu fără un Guvern pentru contracte de guvernare.

WWW.ZIARULviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro