ROTATIVA GUVERNAMENTALA IN 2018

 

ROTATIVA GUVERNAMENTALA . Zi plina de prosti si penalii astazi la vanzarea tarii. Avem din nou o noua afacere inutila politica de guvernare. Avem din nou incorect de a face de un partid ce produce o noua remaniere fara aviz direct de la firul ierbii. Astfel decat un partid care nu isi permite de loc sa se aterizeze pentru guvernare si nu face un partid sa devin un partid politica incapabil sa organizeze in referendum in interiorul coalitiei majoritatii parlamentare.  Pentru astazi seara, sa nu fie d eloc bine pentru clasa politica. PSD si ALDE, au castigat peste 3 mii de primarii, dupa ce au castigat dupa un program de guvernare ce a fost croit de greii penalilor de lux,  au castigat alegerile locale , alegerile parlamentare  sa isi poata permite mai bine sa isi bata joc de milioane de romani, pentru ca , munca lor este foarte grea la guvernat in folosul tuturor romanilor.

Joc periculos si regurile lipsite intro democratie care nu este de loc autentica si consolidata, economia si sociala profesionala. Roata cadrelor penale si cozile de topoare cu dosarele grele de coruptiei in forma calificata. Justitia nu are puterii si Justitia poarta o politica a puterilor si o suma de banii ai ideologii penale, prin incompetenta tot mai mare si grava si politizarea sistemului judiciar prevede ca statul roman si statul de drept sa fie incalificabil sa fie pe drumul reformei sistemului judiciar , deoarece cadrele penale la fara numar sunt acum in ministerele publice . In cepe, cu functiile administrative locale care sunt imposibile sa fie guvernate de partidele politice, sa produca ceva din politicile publice, fiind tot cu o politica incalificabila  si necalificata a cadrelor politice acum pentru guvernare..

 

Justitia din Romania, are tot mai grave probleme in zilele de acum, prolemele sunt de la legii 53/2003 si 52/2003, pentru asta, se schimba tot mai multi ministri care nu au de loc astazi rezultate notabil,e si sunt pusi dupa clanurile mafiei politice ordinare. Sintem inr- tara din Uniunea Europeana, au fost peste 10.000 de ministri si oficialii guvernamentali care poarta mai degraba in viata publica in valizele lor dosarele grele penale pe rol si care au schimbat ciclul democratic si parcursul european al tarii noastre. Sunt numite la noile functii din Guvernul Dancila din Guvernul Grindeanu alte fantome si sunt fantastice la guvernare si care poarta lipsa de schimbari democratice si mai ales calitatea politica care nu se poate discuta intr-o guvernare, pe plina in faliment politic si economic si mai ales politica .

Loturile mari de rebuturi publice este o noua lovitura data pentru 100 de ani, de la guverne calificate pentru guverne politice lipsite de calitate si a fi cu adeverat la guvernarea prin programul lor guvernamental. O guvernare proprie personala si care sigur, este care marile probleme penale si care Regimul PSD-Dragnea, este un regim al penalilor foarte bine la afacerile de coruptiei. Adversarii din Partidul PSD- sunt impotriva lui Gabrilea Firea, pentru a fi eliminata din jocurile politice care  nu reprezinta o alternativa sustenabila si vizibila in fata loturile de cadre politice tot mai penale in viata publica si mai ales ai clasa politica si publice de guvernare locale si plus centrala. Garbriela Firea, care vrea sa faca sa guverneze PSD-ul dupa Programul de Guvernare care au castigat alegerile locale si parlamentare, trebuie sa guverneze asa cum a fost voat de milioane de romani si pentru ca atrage atentia penalilor, este exclusa din partid pentru ca spune lucrurile pe nume.

Economia este un dezastru de marca proprie PSD, care nu mai trebuie sa fie de mult la guvernare, iar izvor de prosi si penalii, au distrus unitatea economica si milioane de locuri de munca ale tuturor romanilor, care miroase numai ciume porcine si nu este nici pe departe pe drumurile cresterilor economice care banii din cresterea economica in anul 2018 2017, au fost furati si care inca se mai fura din pachetele de legii privind Fondul Suveran de Investii in Penalii si nici pe departe economice si modenizarii comunitatilor locale.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !