ROMANAI NU MAI ARE DE MULT STAT DE DREPT

 

Din cazua in exclusiv al coalitii politice si majoritatea lor parlamentara de politicienii ultra penalii, au violat Statul de drept si valorile fundamnetale ale omului. Singura tara din Uniunea Europena, care nu mai are de loc un stat de drept si care se afla la guvernarea tuturor penailor este in Romania, din cuaza unei majoritati parlamnetare de 60 la suta. Drepturile si libertatile fundamentale ale lucratorilor europeni din Romania sunt violate si sunt sub asediul din partea camatarii penaii. Ei au venit la guvernare acum doi ani, cu un obectiv bine stabilit, lovituri grele sub centura asupra sistemului judiciar din Romania si o guvernare care sa produca numai guvernele lipsite de credibilitate si de cursul politic la modul figurat.

 

in Dpactate, acum Romania nu mai are de loc Statul de drept sa fie in sistmul judiciar din Romania, se afla sub axnele guvernele PSD-ului si ALDE, astfel incat statul paralel sa prind tot mai multe drepturi si puteri politice din partea gloata penalilor si nu numai.

Acum, zi de zi, se protesteaza impotriva Statului de drept, impotriva anti-coruptia si coruptii politice cica sa fie pusi din nou la guvernare, sic? Romania din punctul de vedere al proiectele europene de dezvoltare si promovarea unor drepturi a rupt drumul in doua, Majoritatea politicienilor penali vad ca au mai multe drepturi politice prin schimbarea Legilor Justitiei in favoarea lor si nu vor ca Romania sa se ridice din zona afacerilor de coruptiei cu liderii politici, si oamani grei de afaceri. Despre implementarea tratamenului invers si care il administreaza pocuratura din tara, este drepturilor fundamentale, inclusiv lupta impotriva legiutorilor penali si mai ales sa ceara urmaririi penale pentru politicienii penali la timp, si nu dupa 10 ani, care acum ei schimaba legile justitiei cum isi schimba propriele lor guverne instabile.

Comisia Europeana si Parlamentul European a comunicat presi interne zilic prin numeroase raporate de tara. ca Romania nu poate avea un Rapor al MCV-ului si aderarea la Spatiului Schenge, deaoarece nu se respecta de loc nimic, separatiei puterilor in stat, trebuie sa fie una dintre drepturile fundamentale si respectarea drepturilor omului in ansablul. Este cea mai grea lovituta din partea unui stat tanar care a aderat la Uniunea Europeana cand majoritatea politicienilor penali cu dosare penale grele pentru afacerile publice cu statul roman, atact zi de zi drepturilor si libertatilor , si se ascund in spatele lor. Si au creat un cadrul legilstaiv fiind statul parlale care sunt cele mai noi dovezi in materie politica de guvernare, acest stat parlale este guvernat de majoritatea politicienilor penali si il administreaza tot timpul cu resursele financiare din partea celor trei milioane de voturi. 

Sunt foarte multe de facut in legatura cu lenjeria Justitiei si legate de loviturile din partea guvernatilor in lupta anti-coruptia care de fapt si de drept ei sunt cei care creaza tot mai multe contracte de coruptiei din bani din taxele si impozitele tuturor oamneilor. Avem dovezi grave cand porcuratura de specialitate este luata pe sus, cand sunt schimbate legile peste nopate si cand nu exista consulatre cu procurorii si judecatorii despre aleegrile din sistemul judiciar si organizarea sistemului judiciar.

De la vafrul penalilor de la institutiile de stat au creat noi mecanims de victimizare si agresivitate asupra contrului domecratic, ei vor sa fure si sa distrus o tara sa fie tot timpul subdezvoltata si cu milioane de romani cu sub 1 euro pe zi, ca sclavii penalilor de la guvernarea penalilor din statele paralele.

Romania nu mai are Parlament, numai are drepturi pentru un stat de drept si democratic, in schimb o conducere de penalii care dau tot timpul declaratii mincionase la slugile lor de camatari, pentru ca ei se decalara ca sunt victime ale statului paralele. Parlamentul cer in continuare pentru actulei, majoritatia parlamentara penala sa dispara din gruprile parlamentara si sa dea drumul la alegerile antiicpate care tehnic, este posbil.

 

www.ziarulviitor.ro.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!