ROMANII SUNT IMPOTRIVA ROMANIEI TOT MAI MULT PENTRU DREPT LA VOT

Milioane de romani nu merita de loc dreptul la vot pentru regimul democratic de azi. Romanii nu mai au de loc voturi politice sa voteze impotriva criminalii din viata publica, ei au voturi impotriva lor, deoarece lupta pentru dreptul la vot care  a fost introdus in Constitutie in 1938, de marile activiste ale femeilor, care au  luptat cot la cot pentru drepturi egale, si tratament egal in fata barbatiilor . Lupta pentru drepturile politice si cele  pt vot a fost opera politica democratica, iar faptul ca in zilele de azi, sunt milioane de romani care se ocupa in mod direct, sa nu mai vina milioane de romani la vot, fiind un esec al intregii clasei politice expirate.

 

Aceasta boicotare semianalfabeta se mareste la toate circurile electorale, prin promovarea de numai gunoaie politice maschine  care se ocupa cu numai jocuri politice marunte. Protestele impotriva alegerilor democratice prin zero prezenta la urne pentru vot, cum a fost Referendumul pentru definirea familiei tradiţionale , a aratat ca milioane de romani nu mai vor de loc sa aiba drepturi egale, politice, economice si tratament egal in fata actorii politici, de toate culorile politice, deasupra legii nationale.

 

Romania s-a lupta pentru a fii in zilele de azi, numai in apoi?? sub regimul post sovietic, nu mai are de loc in anul 2018, o plaja imensa de drepturile politice si civile, nu mai garanteaza in contextul al crizei politice de azi, ca partidele politice de azi, din Parlament, prin liderii politice  vor mai asculta  vreodata de vocea poporului, pentru modernizarea drepturilor tuturor romanilor, pentru democratiei directa, pentru securitate locurilor de munca si decente, pentru cresterea drepturilor omului la cresterea nivelului de tari, pensii si salarii la nivelul european.

Foarte multe teme politice  periculoase ale Uniunea Penalilor din Parlament a distrus sfera politica centrala, facand referire ca Romania sa gazduieasca toate asa zise drepturile ale criminalilor , persoanelor cu grave problemele psihologice si nu numai. Activistele pentru drepturilor femeilor, si mai ales activistii la zona apararii drepturilor  omului si conventia unversala a tuturor drepturilor omului, trebuie sa lupte mai agresiv pentru participarea drepturilor romanilor la ciclurile electorale, deoarece boicotarea clasei politice de sus in jos, nu este de loc o solutiei, si mai mult distruge tot sistemul politic ce este tot mai slab organizat in politica administrativa regionala.

 

Peste 100 de ani, a vota elitele intelectuale, pentru lupte grele prin introducerea votului , ca instrument democratic, de catre multi liderii politici din Tara Romaneasca si Moldova. Peste 14 milioane de romani nu mai considera ca dreptul la vot, e un drept fundamentala si laic al lor, si fiind doar drepturile politice asupra geometriei politici. Inginerii din viata politica au comis in mod fragrant lovitura de stat asupra drepturilor omului, prin colaje de manipulare extraordinara si mai ales distrugerea unei institutii fundamentale, care oricum avea pacatele ei. Consideram ca dreptul la vot este o datorie civica, respect pentru toate drepturilor Omului ale CEDO. Numai ca Romania are milioane de romani de peste 30 de ani, care protesteaza in mod gratiuit  impotriva Apararea Tuturor Romanilor, de catre infractorii ce sunt azi pe functii publice, ce isi bat in mod repetat si agresiv de drepturile tuturor oamenilor, prin campanii de miliarde de euro, din taxele si impozitele ale sclaviilor orfani si care se uita in sus catre proprietarii de programe politice de afacerile de sclaviei severa si extrema, prin actul de decizie guvernamentala pentru ridicarea afacerile de coruptiei si multa saracie extrema si dureroasa asupra corpurilor umane ce nu mai sunt in proprietatea privata, si sunt sub umbrela oamenii de corupti si criminalii in forma calificata .

 

www.ziarulviitor.r

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor