ROMÂNII SUNT DE TREABĂ CU ROMÂNIA

 

Românii sunt de treabă cu România lor, deoarece au votat masiv pe 16 noiembrie 2014, pentru cea mai importantă schimbare politică din viata României, pentru nouă viziune economică şi o nouă alternativă politică durabilă, puternică şi care să lucreze la modernizarea clasei politice şi dezvoltării statului de drept, în toată România tuturor românilor, pentru românii diaspora care contribuie masiv la economia tarii.

 

29 de Judeţe şi Bucurestiul, au votat pro- Klaus Iohannis în procent de peste 57 la sută. Romanii de peste hotare, au votat la urne cu candidatul ACL, fiind de peste 81 la sută.  În Bucuresti, candidatul ACL, fiind cu un sondaj de încredere politică de 55 la sută, iar candidatul de la guvernarea şi politică actuală, care avut milioane de privilegii şi resurse financiare solide, a fost votat de sub 30 la sută, mai puţin fata de 2 noiembrie 2014. Deci, bucurestenii au fost promotorii schimbării politice actuale, precum un nou guvern şi demisia actualului Guvern, pentru numărul mic de sectii de votare, în diaspora şi în Capitală.

 

 

După numărarea PND-ului,  a peste 90.56 la sută, din sectii de votare, Iohannis fiind noul presedinte al României. ACL  prin vocea liderului de partid, Vasile Blaga, a cerut din nou demisia guvernului Ponta pentru modul cum a gestionat şi cum a organizat procesul de votare, cu accent pe diaspora, unde milioane de românii stăteau la coadă pentru democraţie- Peste 45 la sută, dintre românii cu drept de vot, de peste hotare, nu au mai putut vota din cauza Guvernului român, deoarece a dispus număr sectiilor de votare, fiind foarte reduse, faţă de primul tur de scrutin al alegerilor fundamentale.

 

 

În diaspora erau cozii imense de românii cu drept de vot, care stătea la coadă şi  majoritatea dintre ei, nu au putut vota, deoarece sectiile de votare din cadrul Ambasadelor, fiind extrem de reduse sau cabinele de votare extrem de reduse. Rezultatele privind participarea la vot la ora 21.00 ora locală, fiind de 62 la sută, mai mare decât cea din anul 2009. O prezentă ridicat la vot s-a văzut în Bucuresti, 64, 10 la sută. OLt de 67,78 la sută.  În Transilvania 60,40 la sută. Muntenia 65,40 la sută. Dobrogea 62,78 la sută. Moldova de 58,50 la sută.

 

 

Noul guvern din partea alegerilor fundamentale, trebuie să redreseze economia tarii, şi să aducă stabilitate la nivelul statului de drept, la o serie de instituţii specifice ale statului român, care sunt extrem de politizate şi nu prevede modernizarea unor instituţii la nivelul Uniunii Europene, precum guvernarea politică din regimul PSD, care nu are guvernul oamenilor şi care să creeze milioane solide de noi locuri de muncă, la nivelul anului 2014.

 

ZiarulViitor.ro

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro