ROMANII NU MAI VOR EURO

Peste 76%, dintre romanii cu drept de vot, nu sunt de acord cu trecerea la moneda euro in anul 2015, deoarece nu au incredere in Uniunea Europeana care are criza economica in continuare .

Romanii trecearea la moneda euro este una de ordin politic? si nu pentru cresterea economica din Romania.

Populatia Romaniei in continuare nu mai are incredere in Uniunea European, deoarce are cele mai mari crize economice si sociale din lume, care au afectat umanitatea European, precum romanii si care nu aduce locuri de munca, asa cum dovedeste cresterea somajului cu peste 90 de milioane de europenii din clubul Uniunii Europene, care nu mai sunt integrati in zona economica sau de invatamant din Europa, in anul 2013.

Romania si-a lansat obiectivul de aderare la moneda euro, asa cum prevede Tratatul de Aderare din 2007, pentru anul 2019, dar daca promovarea Romaniei la zona economica europeana in anul 2015, va aduce si mai multe locuri de munca la eradicarea saraciei si combaterea somajului pentru zona tinerilor romanii care este in continuare cea mai ridicata din Europa.

Premierul al Romaniei Victor Ponta, a declarat ca cu cat vom adera la moneda euro mai tarziu, romanii vor atinge anumite standarde in ce priveste nivelul de trai, care este cel mai slab din zona Uniunii Europene, pentru 90%, dintr-e romanii.

Guvernul al Romaniei, a indeplinit aproape toate conditiile fata de blocului monetar European in care se vorbeste despre integrarea la moneda euro, adica peste sase ani, daca va perimite cresterea veniturilor poporului roman la nivelul Uniunii Europene, pentru anul 2019.

Aderarea Romaniei in zona euro va fi stabilita de institutiile financiare, precum Banca Nationala al Romaniei (BNR), si de mediul de afaceri si nu de catre partidele private din viata politica romaneasca pentru a obtine mai multe voturi electorale la alegerile europene sau prezidentiale din anul viitor.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro