romanii niciodata nu vor putea trai mai bine

Din Cauza unui sistem politic plin de corupții publicii și care latră jos corupția de sub nasul lor, oamenii de nimic au ajuns mari administratori de tara, cu studii superioare la xerox, au oprimat interesele naționale și toată floare ei. Lipsa de dezvoltarea tarii și de creșterea sporului natural al poporului Roman, se datorează în egala măsura tuturor partidelor politice ce au fost la guvernarea afacerilor de corupției și sărăciei. PSD a guvernat toată tara în 30 ani de zile. PNL a fost la guvernare nu mai mult de 18 ani la guvernare.

Milioane de romani sunt acum slugile și sclavii ai trompetelor democratice și au un sistem corupt pana la ciolanele de lux, care comit în mod vădit opresiuni și control asupra populației. , care au pus propilu lor Guvern sa gestioneze toate cutumele intelectuale, cică în numele sa o ducă mai bine tara. Romanii nu vor duce nicio data mai bine pentru ca nu vor. Dacă era o dezvoltarea și creșterea politica calitativa și un filtrul modern de selectarea cadrelor politice, era programat sa fie un progres economic decent. Nu multe sloganuri politice jos corupția publica doar la anumite partide politice și lipsa de strategii privind combaterea corupției din PIB prin exploatarea grupurilor infracționale aranjate și boaite în jurul puterii politice actuale, nu face decât sa ridice puterea oculta a celor mai rai.Legalizarea corupției este ideologiei liberala politica care dorește diminuarea sistemului public de educației. Partea cea mai rea este ca corupția care curge pe domenii publice de la guvernul PNL, a devenit o ciuma politica galbena, iar de 30 de ani, nu avem de loc parte de proiecte sociale în vederea diminuării sărăciei pe scara larga, care astfel; încât avem dea face cu mutări de populației în alte state din Europa in fiecare an. Si nu face decât locurile de munca sa fie cât mai reduse și romanii sunt slugile comerțului cu sclaviilor politice care comit tot timpul delicte de opiniei și antenat cu bomba la subminarea economiei naționale. România nu mai are locuri de munca și industriei grea de fiere și de producției de textile nici nu mai exista. Nu sunt locuri de munca pentru cate milioane de roman au nevoie de o sursa de venit decente.

De 30 de ani, au plecat peste 9 milioane de romani, care nu vor sa mai vina de loc în România, pentru ca este un război civil intre romanii și mafia politica și grupurile infracționale care au ajuns tot mai bine sa conducă destinatele tuturor romanilor.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro