ROMANII MANIFESTA IMPOTRIVA CELOR CARE CONDUC DESTINELE TARII

Toate măsurile publice ale Guvernului PNL, sunt împotriva legii și nu este Româina de loc democratica, prin interpuiși și străinii. Avem un guvern care nu reprezinta de loc problemele reale și nu are nimic de livrat cătare alegăteorii. Pentru alegerile și cozile de topoare, Guvernul duce  Româina la foamete și multa munca și multa și ieftina și liberalizarea sclavii pe piața muncii. Nu este de loc un Guvern al cozilor de topoare, și care apara decât reducerea măsurilor de austeritate pentru zero clasa de mijloc si  cresterea  economica de doi lei, și medicamente de manevrat bolnavii din spitalele din RomâIna . Alegerile din RomâIna au ales ca RomâIna sa aibă sectantții cocoțații în Functii de decizii publice sunt vedetele cele care nu sunt de loc productive și nu vor bunuri publice. Tarădare și tarădăteorii de neam vor alte alegerile democratice sa fie cumpărate și nu vor sa guverneze și sa materializarii si subminarea economica dat din munca oamenilor, decât materializarea obiectivele strategice sa fie vânoduțe la străinii și pe termen lung. Pentru distrugerea tarii și a neamului romanesc se merge destul de bine prin manipularea ordinara și politicienii penali care vor sa zică ca muncesc și nu lucrează acum decât pentru zero spitale regionale, pentru nu locuri de munca de buna calitate, și pentru nu o respirație economica prolapsăta.

Toate măsurile publice ale Guvernului PNL, sunt împotriva legii și nu este România de loc democratica, prin interpuși și străinii. Avem un guvern care nu reprezinta de loc problemele reale și nu are nimic de livrat către alegătorii. Pentru alegerile și cozile de topoare, Guvernul duce înapoi România la foamete și multa munca și multa și ieftina și liberalizarea sclavii pe piața muncii. Este un Guvern al cozilor de topoare, și care nu apara de cât reducerea măsurilor de austeritate pe creșterea economica și medicamente de manevrat bolnavii din spitalele din România . Alegerile din România au ales ca România sa aibă sectanții cocoțații în funcții de decizii publice sunt vedetele cele care nu sunt de loc productive și nu vor bunuri publice. Trădare și trădătorii de neam vor alte alegerile democratice sa fie cumpărate și nu vor sa guverneze și sa materializeze potențialul economic dat din munca oamenilor, decât materializarea obiectivele strategice sa fie vândute la străinii și pe termen lung. Pentru distrugerea tarii și a neamului romanesc se merge destul de bine prin manipularea ordinara și politicienii penali care vor sa zică ca muncesc și nu lucrează acum decât pentru zero spitale regionale, pentru nu locuri de munca de buna calitate, și pentru nu o respirație economica proaspăta.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro