ROMANII DIN ROMANIA VOR IEŞI MÂINE DIN NOU ÎN STRADĂ

Vin noi proteste de stradă  în toate străzile mari din Bucureşti. Protestatarii vor protesta paşnic împotriva acţiunilor intreprinse de guvernul USL, care au caracter de distrugerea statului de drept al ţării şi promovează din nou creşterea poverii fiscale prin reducerea numărului de noi locuri de muncă prin toată ţara.

Protestatarii consideră că prin acţiunile de stradă, se vor adresa în exclusivitate întregului guvern al USL, deoarece programul politic al întregului guvern al USL, din partea organelor executive şi legislative în ultima perioadă, de acest guvern, sunt antieconomice, antipopulare şi antidemocratice, şi reduce din puterea statului roman, prin manipularea justiţiei de către baronii USL, care au dosare penale şi afaceri cu statul român.

 

Românii care vor ieşi din nou în stradă, sunt nemulţumiţi, de ex: Atunci când CCR au respins în unanimitate proiectul Legii divizării tarii, pe care guvernul Ponta, îşi-i mai asumă  răspunderea din nou, care este neconstituţionăl, având în vedere că guvernul nu vrea dezvoltarea creşterii economice şi nici creşterea numărului de noi locuri de muncă, prin indexarea poverii fiscale şi prin blocarea investiţiilor străine pe anul 2014.

 

Prin actualele proteste de stradă, ale romanilor, se doreşte. Nu modificarea codului penal, Nu revizuirea constituiei în varianta regimului Ponta, care ar reduce din puteriile ,,statului roman” să fie vândute aşa cum au fost şi sunt economia naţională. Nu un parlament ,,organ suprem” sau parlamentarii care nu lucrează pentru poporul roman să aibă dublă imunitate parlamentară şi să privatizeze şi sistemul de pensii publice, pentru ca toate pensiile şi salariile romanilor sa fie achitate din creşterea datoriilor externe ale statului roman.

 

Avocatul Poporului să nu mai fie sub conducerea partidelor private de la guvernare şi să fie independent şi să comunice cu toate instituţiile democratice şi europene din clubul Uniunii Europene, pentru a fi pur independent neapolitic şi competent să soluţioneze toate derapajele politice şi economice ale statului roman.

 

Pe 25 ianuarie 2014, la ora 15.00-18.00, sunt aşteptaţi să vină peste 5000 de persoane, majoritatea dintre ei, fiind bucureştenii, în Piata Victoriei Nr.1. pentru a solicita guvernului USL să respecte statul de drept, la un nivel avansat şi demisia imediată a penalilor din cadrul USL, care sunt la procesul de guvernarii executivă şi legislativă în continuare.

 

ZiarulViitor.ro

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro