ROMANII CU FARA LOCURI DE MUNCA

Sunt peste 8 milioane de romanii cu drept de vot, care in continuare sunt la zona fara locuri de munca, in tara lor mama, si guvernul USL, nu se angajeaza sa aduca un cadrul-legislativ, din actuala majoritate parlamentara, la nivelul romnailor cu fara prestari servicii economice si sociale in continuare.

Locurile de munca, pe care tot spune prin mass-media, din Romania, Guvernul USL si Compania Rosia Montana Golg Corporation, nu rezolva nici pe departe problema necesarului de locuri de munca pe care are nevoie milioane de romanii pentru Romania, deoarece s-au promovat miliarde de euro pentru o campanie de publicitate data de regimul USL, ca Rosia Montana creeaza cele peste un milion de locuri de munca, pe care prevede programul de guvernare al USL, de la alegerile parlamentare de anul trecut.

In Romania, in fiecare zi, sunt peste 4000-5500 de romanii cu drept de vot, care sunt noi somerii cu fara locuri de munca, din partea Guvernului care nu se gandeste la firul ierbii al Romaniei.

Cea mai mare probleme fundamentala la nivelul Romaniei, ramane lipsa locurilor de munca pentru milioane de romanii si nici prin exploatarii bogatiilor naturale ale tarii, nu aduce locuri locuri de munca, astfel incat statul roman, ramane cel mai mare sclav si economic in fata companiilor private straine, cu cea mai mic redeventa de numai 6 la suta, de la aurului si arginului de la Rosia Montana.

Academia Romana, care este cea mai prestigioasta institutie din Romania, si care se respecta prin munca intelectuala de inalta calitate, fata de tara si de poporul roman, pentru binele Romaniei.

,,Proiectul Rosia Montana intre riscurile si beneficii” Atrage atentia ca studiul de la elaborare privind proiectul Rosia Montana, din anul 2003, deci acum 10 ani, cand protestele de strada nu erau in numar mare.

Academia Romana reprezinta o analiza pur pertineta si de actualitate pentru Romania, privind Rosia Montana, legata de zona locurilor de munca. ,, Proiectul Rosia Montana, creeaza un numar de oferte de munca de sub 300, intr-o zona in care au caracter sezonier, in faza de lansare, 2000 de oferte de munca la nivel de constructie si 2003-2005 sunt in faza operationala care sunt fara contracte de munca, si in anul 2013-2020, daca se atrage fondurile europene, sub 200 de oferte de munca, care fiind tot in numar tot mai mic, si nu la nivelul celor care sunt la zona fara locuri de munca prin Romania.

Inca din 2003, Academia Romana, arata ca ,,miracolul” locurilor de munca anuntate de RMGC si ultra-politizate prin mass-media acum foarte bine de compania canadiana, nu reprezinta un avantaj pentru, atentie, pe piata muncii din zona. Si cele de sub 500 de oferte de munca, nu sunt de termen lung, deoarece dupa o perioada de 17 ani, exploatarea zacamantului in zona ar putea ramane si cu unumar tot mai mare fara locuri de munca, si cu un mediul grav afectat, problemele sociale si economice fiind si mai mari, neavand o rezolvare durabila, pe termen lung.

Gravitatea somajului va fi amplificata de exploatarea aurului si argintului la zona cianurii, pentru o firma privata, care statul roman, va ramane cel mai mare sclav, in fata tuturor companiilor private, neavand resurese financiare, care sa garanteze la zona indexarii tuturor veniturilor ale peste 15 milioane de romanii.

,,Toate beneficiile potentiale si riscurile implicate in proiectul de la exploatare minera de la Rosia Montana, rezulta ca in forma actuala proiectul nu poate fi catalogat drept lucrare de ,,interes national in beneficiul economic al tarii” asa cum prezinta tot timpul politicienii de la guvernare, prin mass-media din Uniunea Europeana, iar beneficiile de interes privat nu justifica riscurilor si duc la concluzia ca initiativa trebuie abandonata inainte de a produce consecintele dezastrului iremediabile din viata Romaniei”.

Romania pentru romanii are cea mai ieftina piata a muncii, cu cele mai mici venituri din lume, din cauza ca partidele de la guvernare se imbraca foarte scump si se vand foarte ieftin, drept dovada prin cea mai mic redeventa de la proiectul Rosia Montana, de numai 6 la suta, unde acolo sunt peste 20000 de tone de metale prestioase ale Romaniei si nu ale partidelor de la guvernare.

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !