ROMANII CARE MERG LA VOT NU SUNT OBLIGATII SA VOTEZE CU PARTIDELE POLITICE

Milioane de romani au dreptul sa vina la vot si sa iasa la scrutinul electoral din 26 mai 2019, in numar masiv si sa nu voteze cu partidele poltice, deoarece votrul este secret. Cred ca alegerile eruoepen din Romania si referendumului national sunt direct consulative, astfel partidele poltice nu trebuie sa se implice in organizarea sistemului judicar din ROmania si sa faca mai multa coruptie pentru guvernare.

Legea nr .3/2000 privind organizarea si desfasurarea refrensumului, cu toate modificarile si completarile ulterioare, denumita in legea ntr 3/2000, prevede ca nu trebuie sa fie nicio entitate politica si liderii politici cu fatelor grave de coruptiei impotriva sistemului judicar pentru noi lovituri de stat de drept si pentru ca lumea sa nu iasa de loc masiv la alegerilor europene. Ideea mostruoasa ca ar putea sa aduci oamenii la vot sa voteze cu toti penalii la fara numar si sa nu le confiste averile procurorii si judecatorii europenei, nu este de loc vorba despre niste oameni care nu sunt de loc in stare sa conceapa ideea despre dreptruile la vot si ce este votul, este o aduntura de golanii si care se masturbeaza in piata publica si produc o cultura de jet penal in randul politicienilor care nu sunt penalii cu dosarele penale pe rol.

Romania dupa 30 de ani, de numai resturi poltice si care oamenii se duc la vot sa voteze pe toti criminalii si toti penalii politici si politica pronatalista agresiva penala si program politic de guvernare al penalilor la numamai cat mare in viata publica, au niste scoli private si diplome facute peste noapte, si care ei cer dreptul sa guverneze ls milioane de romani in conformitate cu studiile superioare care nu sunt in stare sa tina un discrus de 3 minute cu fara ciorne si microfoane de la telefoane. Viitoarele de generatiilor de romani al popualtiei romaniei in lipsa de sporului natural si cresterea poulatiei, au fost de astfel sa fie o bugetare negra si periculoasa de lipsuri si multa saracie masiva.

Politica de mupltiple severe, in care oamenii nu mai au de loc incredere si nu mai sunt in stare sa gireze pentru o formatiue politica intrucat au lasat pe astfel de politicienii penali cu buzele umflate. Din punctul de vedere electoral, procesul de judecare europeana nu prevede lupte stranse intre alegerilor europene din 26 mai 2019, unde prezenta la urne pentru voturile europene si a trimite in Parlamentul European, o echipa de profesionsiti si sa indeplinirea acestora cu profesionalism si impartalitate si egalitatea de sanse sa nu mai fie inegalitate politica care sa contribuie la o echipa de politicienii care sa se lupte pentru interesele tarii si sa aduca miliarde de euro banii europeni in contruile primariilor din tara.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro