ROMANIA TRECE PRIN PERIOADE FOARTE GRELE IN CONTINUARE

Romania celor peste peste 20 de milioane de cetatenii romani cu drept de vot, trece prin cele mai grele perioade de la cel de-al doilea razboi mondial incoace, astfel incat tot mai multe milioane de romanii sunt la zona cresterii saraciei la negru, in tara lor mama.

Romania va muri in curand, la cati handicapati sunt prin Romania, deoarece nu prea sunt oamenii care sa guverneaze pentru binele Romaniei, la nivel mondial. Pacat, ca Romania, este cea mai frumoasta tara din lume, dar nu prea merita ca romanii sa se bucure de bogatiile spirituale si culturale, pe care stau peste 20 de milioane de romanii. Toate problemele care sunt in Romania, sunt promovate de catre partidele private din tara noastra mama. Politicienii de la guvernare de degeaba le-a dat Dumnezeu, mama pentru ca ei nu merita la cat rau curge din radacinile lor in continuare.

Guvernul al Romaniei, in prezent este condus de catre Fondul Monetar International-F.M.I, si nu de catre USL-ul, care sta pe cel mai mare numar de parlamentari de peste 450 de mandate, dovedeste cresterea somajului in randul tinerilor romanii cu drept de vot, cresterea de taxe si impozite noi, si nu reducerea taxelor si impozitelor nationale, precum reducerea contribuţiilor sociale cu cel putin 5 la suta, pentru reducerea somajului in Romania, precum reducerea TVA-ului de la 24 la 19 la suta, asa cum prevedea programul de guvernare al partidelor private PSD-PNL, la alegerile parlamentare de anul trecut.

Cresterea economica in Romania, este numai pentru partidele private de la guvernare, care au scumpit viata romanilor cu peste 30 la suta, mai mult, fata de anul trecut si milioane de romanii sunt in continuare fara locuri de munca, deoarece Guvernul USL, munceste numai pentru cresterea somajului si nu pentru reducerea somajului, in tara lui mama.

Guvernul Ponta si Antonescu, au promis celor peste 7 milioane de romanii cu drept de vot, care i-au votat, in anul trecut, ca nu vor vinde din tara lor mama, pentru alte noi crize economice si pentru cresterea taxelor nationale, si din contra Romania este in continuare scoasa la vanzare de catre vanzatorii de tara, care au organizat mare lovitura de stat in 1989, s-a ajunga mari oamenii de afaceri si mari vanzatorii de tara lor mama, in continuare.

Milioane de cetatenii romani cu drept de vot, sunt fara locuri de munca in tara lor mama, si de asta Romania nu are crestere economica de lunga durata si durabila, pentru ca nu sunt milioane de locuri de munca, de inalta calitate, in anul 2013, asa cum cere cresterea economice internationale, pentru Romania.

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!