ROMANIA SUB LUPA MCV IN CONTINUARE

 

Romania sub lupta raportului MCV in continuare, deoarece Parlamentul, Guvernul si clasa politica, produc numai productiei de infractorii la fara numar la locurile de munca din sectorul public. Parlamentul nu mai are demnitate, nu mai orfera calitatea legislativa si mai ales actele normative. Prin faptul ca din partea tuturor partidelor politice colorate de infractorii si cu masculinizarea coruptiei si feminizarea penalilor pe functii inalte in aparatul central si in cadrul Parlamentului, arata ca nota de plata privind promisiunile electorale, sunt cele ce sunt expresiei cadrelor politice in piata muncii si viata politica. Care participa la guvernare cu un guvern cu fara prea mari capacitatii intelectuale dovedite vreodata si mai ales prin lipsa de calitate de opozitie parlamentara serioasa. Parlament pentru infractori, este in anul 2018.

Potrivit Parlamentului European peste 30 de parlamentari au facut circ in PLEN in Parlamentul European, au votat pentru reducerea fondurilor europene si pentru ca Romania sa fie cel mai mult discriminata pe plan european. MCV este condamnat in Romania de infractorii pe functii publice din toate companiile politice si mai ales care lupta agresiv impotriva procesului democratizarea sistemului judiciar  si lupa pentru anti-coruptiei .Pentru ca nu exista liderii politici sa ridici clasa politica spre modernizarea partidelor politicie, vedetele penale care au dat lovituri de stat la adresa justitiei si mai ales economiei sociale, care astfel incat penalii din mediul politic si la afacerilor economice incorecte, au modelat o Jutitiei ce nu mai este d eloc independenta de peste 10 ani,si care pune bete in roata la  milioane de procese pe rol, cu cele mai slabe modificacari pentru Codul de Procesula, Penal si zero alternativa la statul de drept pentru mai mult la respectarea unor drepturi ce decurge in manualul juridic.

AZI, a fost o noua lovitura marca PSD-ALDE, privind votul dat asupra opozitiei politice, sa se amestece mai bine in treburile statului de drept plus modificarile la toate legile Justitiei care nu respecta de loc pe demnitatea oamenilor la procese corect si un echilibru intre puterile statului roman.

 

Parlamentarii partidelor politice au votat pentru proiecte de lege, pentru ca Romania sa fie in continuare monitorizata sub lupa MCV-ului, adica milioane de romani sa fie sclavii ai sistemului mafiei politice ordinara. Nu exista de loc o altrantiva politica, astfel incat Romania sa nu mai fie insultata de toti penalii la fara mila in viata publica si care comit tot timpul infractuniti si acte de coruptiei in forma calificata, dupa ce au mii de euro , lefuri, pensii speciale, mii de privilegii, care ar trebuie de loc sa fie beneficiarii ai acestor beneficii politice . Nu vor lupta, nimeni pana la capat, deoarece sunt numai interese si nu exista de loc viata politica de buna calitatea de guvernare.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !