ROMÂNIA ŞI ALEGERILE PREZIDENŢIALE

 

Candidatul independent pentru alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie 2014, Monica Macovei, are un credit electoral, compus din nouă cifre politice majore, astfel încât nu are infrastructură de partide politice de pe piata politică din România, care a lansat pe guvernul Ponta de la PSD, şi care este cel mai corupt din toate guvernele din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene. Cele mai mari realizări ale guvernului Ponta, a fost dezvoltarea clientelei politice şi afaceri de miliarde de euro, cu statul român, prin firmele fantome din partea partidelor private, care asigura stabilitate politică în cadrul Parlamentului.

 

Democraţia românească nu îşi poate constitui viitorul împreună cu milioane de românii din cauza tuturor partidelor politice şi private, care vinde pe România la nimic, care să fie în continuare milioane de românii cu drept de vot, şi cu fara locuri de muncă, din cauza guvernului PSD, care nu oferă locuri de muncă, şi oferă numai noi poverii fiscale, pentru firmele private care nu fac politică pentru cea mai mare adunătură de partide private.

 

 

Toate guvernele au fost împotriva României, deoarece au lansat pe guvernul Ponta 3, să nu creeze locuri de muncă, la cei peste 10 milioane de romanii cu drept de vot, şi care locurile de muncă, de pe piaţa muncii sunt cele mai slabe la nivelul occidentului, adică sunt cele mai slabe plătite şi cu multă muncă ieftină pentru milioane de românii. Guvernul PSD, nu a lucrat la dezvoltarea infrastructurii economice şi sociale, pentru generarea de alte noi milioane de probleme financiare, pentru adoptarea României la cea mai mare recesiune financiară din clubul Uniunii Europene.

 

Guvernul Ponta 3, a încălcat din nou pe actuala majoritatea parlamentară , prin mari abuzuri de putere, pentru bugetului de stat, pe anul 2015, care prevede extinderea de noi măsuri de austeritate, precum noi taxe şi impozite, pentru toate societatile comerciale şi neapolitice. Guvernul al partidelor private şi de slabă infrastructură politică, nu este guvernul oamenilor aşa cum pretinde din nou pentru alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie, nu vrea ca românii să fie la dezvoltarea economică şi vrea numai indexării poverii fiscale, pentru că românii să nu vină în număr mare la urne, pentru dezvoltarea democratiei politice şi economice pentru libertatea economică ai României.

 

Candidatul PSD-ului, şi al partidelor private de slabă calitate guvernamentală, se află în plină campanie electorală, cu fără oferte politice economice şi sociale, având în vedere că milioane de romanii cu drept de vot, sunt din cauza guvernului Ponta 3, la zona cu fără locuri de muncă, în toată România, deoarece nu îi place muncă economică, să guverneze noi programe speciale, privind combaterea corupţiei şi sclaviei severe, unde de astfel, sunt milioane de romanii care nu îi ajută nimenea. 

 

De acum, regimul PSD, îşi extinde mizeria politică la Palatul Cotroceni, prin distrugerea independenţei pe sistemul judiciar românesc, deoarece Parlamentul României, a devenit sluga politică ale celui mai înapoiat guvern din toate statele membre ale UE, care controlează şi distruge reformele democratice, privind dezvoltarea democraţiei la nivelul tarilor înalte avansate din punctul de vedere democratic.

 

Astăzi, România este o  ţară cu cea mai mică democraţie, deoarece Parlamentul nu mai este producător de legii, pentru oamenii şi este pentru clientela politică de partide private, astfel ca Guvernul să fie al firmelor private şi nu al românilor cu drept de vot, care au nevoie de ajutor democratic. Pentru anul 2015, Guvernul Ponta 3, prin actuala majoritate parlamentară, care aduce un nou guvern mai corupt şi mai avid de putere politică, fata de guvernul Ponta 3, deoarece se trage tot din PSD, pentru că partidele din opoziţiei, nu se bate cu adevărat cu mafia politică de la guvernare, care creează numai milioane de probleme pe domeniul public al statului român şi pe banii romanilor care sunt cu fără locuri de muncă, din cauza regimul PSD, care nu are capacitatea intelectuală să genereze oferte legislative, la nivelul problemelor  economice şi sociale din toată România.

 

 

ZiarulViitor.ro

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro