ROMANIA SE PREGATESTE DE NOI ALEGERI NATIONATLE ELECTORALE

Pentru anul viitor, pe 21 mai 2014, peste 18 milioane de cetatenii romani cu drept de vot, vor fi chemati la cele 1800 de Sectii de votare de pe teritoriul Uniunii Europene, pentru alegerea celor 31 de reprezentanti ai Romaniei in Parlamentul European.

Politicienii de la toate partidele politice si private din Romania, au intrat in toate drepturile electorale, pentru campania electorala de anul viitor, care va fi cuplate cu alegerile prezidentiale.

La toate sondajele de alegerile europene, cel mai bine cotat sunt partidele de centru-dreapta, precum PNL si PDL, care vor obtine peste 5 milioane de voturi, de la cetatenii romani cu drept de vot.

Urmatoarele partide politice si private de centru-stanga, vor obtine sub 3 milioane de voturi, pentru alegerile europarlamentare.

Pe listele electorale pentru alegerile europarlamentare in continuare nu sunt candidatii de la toate partidele parlamentare, de inalta calitate si sunt numai candidatii din nou vanzatorii de tara lor mama, precum extinderea saraciei lucie, in toata Romania.

Noul partid politic din Romania, de centru-dreapta, partidul moldovenesc, PMP, va participa la alegerile de anul viitor, cu candidatii de inalta calitate, pentru alegerile europarlamentare, dar spera sa obtina cel putin sase mandate de europarlamentari, pentru reprezentare Romaniei la nivelul Uniunii Europene.

Partidul Romania Mare, este un partid de centru-stanga, care are in continuare candidatii de inalta calitate, la nivel local si national, pentru alegerile europarlamentare, si printre care se afla si Reputatul Gigi Becali, din partea PRM, Bucuresti, si Ardeal.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro