ROMÂNIA POATE ALEGE ŞI MAI BINE

 

 

Liderul PMP Elena Udrea, şi candidatul partidelor de centru-dreapta, la alegerile prezidenţiale, a declarat, că va face politică cât se poarte de transparent şi curat, adică va investi foarte mult în infrastructura intelectuală şi cel mai mult în viitorul al României, adică în copiii, prin modernizarea spitalelor şi în educaţia romanilor de toate vârstele,  deoarece educaţia este cea mai bună investiţie din partea statului român, şi care nu o poate lua nimeni şi este singura măsură pe care romanii pot beneficia de ea tot timpul.

Oferta politică al preşedintele PMP , Elena UDREA, prevede mai multe rânduri de reforme sociale, adică dezvoltarea centrelor de ajutor social, prin mai mulţi bani pentru căminele de bătrâni, cu accentul pe securitatea socială şi non-educatională, pentru persoanele bătute de societatea romanească. Elena Udrea are în prim plan politic şi economic, cel mai mare număr de priecte de dezvolatre şi modernizarea economiei naţionale, dintre toti candiaţii care aspiră la functia de înalt reprezentant al statului roman.

 

 

Elena Udrea, mai confirmă, că România nu are nevoie de Victor Ponta la Palatul Cotroceni, deoarece acesta cât timp a fost la guvernare, a avut cel mai copt şi corupt Guvern din Uniunea Europeană, pentru reducerea reformelor în domeniile sănătate şi educaţie, prin distrugerea reformele democratice, începute şi făcute de guvernele anterioare, după modelul politicii regionale ale normelor europene.

 

Viziunea PMP, prevede o paleta largă de mega proiecte în toate domeniile de bază ale economiei, deoarece România acum pe timpul guvernării PSD, prevede reducerii de investiţii solide şi reducerea masivă ale locurilor de muncă din prin toate zonale sărace ale României, cu fără creştere economică şi al nivelului de trai.

 

Oferta politică ale PSD, pentru alegerile din toamnă, prevede numai promisiuni electorale şi care în continuare nu vor fi onorate, şi prevede numai împotriva statului de drept, fiind cel mai important obiectiv al lor, pentru că are în vedere scăderea economică la cele mai mic nivel şi reducerea economiei democratice. Cât timp, a fost guvernul Ponta 3, nu a creeat locuri de munca pentru tinerii romani, şi în schimb sau redus puterea economică, prin guvernare prin taxe şi impozite.

 

De asemenea, avându-se  în vedere situaţia resurselor naturale din sub solul României, au fost vândute de regimul PSD, şi în anul 2014, toate intreprinderile mici şi mari ale statului roman, precum Petrom , Rosia Montană, Electrica, Apa Nova, Sidex, Majoritate combinatelor din tara, sunt vândute pe bani de nimic, de întregul regim politic  al PSD, şi care vrea să îşi extindă puterea politică mai mare, pentru vânzarea pământului românesc.

 

 

ZiarulViitor.ro

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro