ROMANIA NU ARE OPTIMIZARE ECONOMICE

Romania nu are optimizare economice si sociale, in conditiile in care cresterea economica in anul 2013, se afla la sub 2 la suta, din cauza celor 240 de impozite si noi taxe din partea Guvernului USL, de la partidele private, printre care PSD-PNL=USL.

Strategia dezvoltarii economiei si sociale la zona de optimizare de politicii sociale se afla la cresterea somajului tot mai mare la zona tinerilor romanii in Romania, si cu alte noi crize economice in viitor.

Romania are nevoie de optimizare a potentialului economic din partea celor peste 5 milioane de firme comerciale, precum reducerea contributiilor sociale si de sanatate la cel putin 5 la suta, pentru anul viitor, din partea toti liderii politici si politicienii romani de la guvernare, care au cea mai mare majoritate parlamentara de peste 80 la suta, in Parlamentul al Romaniei. Astfel, daca programele de cresterii economice nu sunt adoptate in anul viitor, sunt liderii politici de o apa si pamant.

Rata somajului la zona tinerilor romanii se ridica la peste 5 milioane de tinerii europeni din Romania, care Romania va ramane in viitor, cu fara romanii tineri, deoarece politicenii romani nu vor sa aduca locuri de munca, pentru integrarea tinerilor romanii pe piata muncii si economice din tara lor mama.

Problemle economice din Romania, cere in continuare de urgenta, pentru cresterea fondurilor europene din portia Romaniei, din partea Executivului de la Bucurestei, cu mai multe programe politice si sociale, care sa fie aplicate de la inceputul anului viitor, pentru stoparea de noi crize eocnomice si sociale, in anul 2014.

Romanii cu drept de vot, parasesc tara lor mama, in numar tot mai mare din cauza faptului ca nu mai au nici un venit in tara, si in continuare nu se creeaza locuri de munca de inalta calitate, din partea politicienilor de la guvernarea Romaniei in continuare, potrivit cresterii somajului la persoanelor cu fara ajutor de somaj in Uniunea Europeana, pentru Romania.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro