ROMÂNIA NU INTRĂ ÎN RĂZBOI

România nu intră în războiul rece, deoarece este în rezervele NATO şi face parte din clubul Uniunii Europene în continuare, dar va fi afectată din punctul de vedere financiar, precum pe pieţele financiare, deoarece se împrumută de la băncile mame din lume.

România va fi afectată de războiul civil care este în dezvoltare, astfel încât puterile politice ale României sunt tot mai mari şi care nu au obiectivul împotriva extinderii conflictelor militare între puterea de la Kiev şi Moscova.

 

România, fiind vecină al Ucrainei, va fi foarte afectată din punctul de vedere financiar şi chiar va adera la războiul economic, dacă partidele de centru-dreaptă nu îşi lansează unificarea dreptei după alegerile europarlamentare, deoarece partidele private din Romania de la guvernare, sunt împotriva politice pro-europene şi creează alte noi milioane de probleme economice pe termenul foarte lung.

 

În prezent, Romania, nu este ameninţată de un război civil, ceea ce nu înseamnă că toate lucrurile merg foarte bine în România din punctul de vedere economic, însă eforturile de modernizarea creşterii economice în infrastructura economică, trebuie aderate la zona integrării economice şi sociale de înaltă calitate, pentru a nu avea probleme politice şi financiare şi mai mari pe viitor.

 

Dialogul politic între Moscova şi Washington sunt tot mai slabe din punctul de vedere extern, care devin un obiectiv fundamental foarte rece şi periculoase atât pentru NATO şi Federaţiei Rusiei. Războiul civil este foarte aproape de frontierele Uniunii Europene, deoarece politică externă este producătoare de alte noi crize financiare la nivelul global, şi care nu prevede o politică externă bazată pe dezvoltarea nivelului de trai.

Românii care nu sunt de acord cu mafia politică care se extinde foarte rapid la toate puterile ale statului român, din partea partidelor private de la guvernare, trebuie să deschidă gura politică acum şi nu mâine, astfel încât ne paste cel mai mare război civil, din parte vânzătorilor de ţară.

 

 

Adevărul despre dreptate şi viata politică. Lumea s-a schimbat în foarte mult rău, din cauza problemelor pur economice. Regiunea Euro- asiatica e mai bogata în RESURSE umane şi materiale, pentru că aduce război civil. China face Globalizare pe căi pur economice în continuare şi cu extinderea comunismului pur democratic şi nu cum se prevede în Romania din partea PSD-ului. USA face Globalizare cu ARMATA şi cu alte noi crize financiare mondiale. De fapt, va fi cel mai mare genocid economic şi uman, care prevede al treilea război mondial şi dezvoltarea noi ordini economice mondiale, care România nu este pregătită, din cauza sărăciei şi corupţiei masive, din partea noului regim PSD, care pune mâna pe toată puterea politică din toată ţara. 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.